06.04.2008

Opfordring til Geert Wilders!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Når muslimer diskuteres, slår venstrefløjen automatpiloten til

 

Efter fremvisningen af Geert Wilders kortfilm "Fitna" har der været mange underlødige angreb på den modige hollandske parlamentariker. 

Det er især socialdemokraten Mogens Jensen, der sammenligner filmen "Fitna" med den nazistiske film" Der ewige Jude", hvor jøderne sammenlignes med rotter.

 Det Wilders vil med sin kortfilm, er at fortælle, at der er mange fællestræk med den totalitære nazisme og islam. Det er han sluppet godt fra.

Det er en kendsgerning, at "Mein Kampf " er særdeles populær i de islamiske lande, ligeledes det antijødisek skrift "Zions Vises Protokolller". Det er det stærke had til jøderne, der driver islam ud i det totalitære sump-område. 

Det er denne kulturkreds Vesten har budt velkommen på sit område.

Prisen, den betales blandt andet af europæiske jøder, der flere steder i Europa, eks.vis i franske storbyer lever under beskyttelse.

Der har været kritik af Geert Wilders Koran-citater, som opfordrer til vold imod jøder og de vantro. Det er i fulds overenstemmelse med, hvad islamforskeren Tina Magaard er nået frem til. Hun påviser, at Koranen indeholder flere voldlige vendinger end andre verdensreligioners hellige skrifter gør. 

På tv-stationen al -Jazeera, har en af den isalmiske verdens mest indflydelsesrige personer sheik Yusuf al-Qaradawi et program, hvor der tales om dødsstraf  til frafaldne muslimer, homoseksuelle, flerkoneri og kvinders underkastelse.

Han opfordrer muslimer i Europa til at danne deres egne parallelsamfund, for at fremme det islamiske kalifat.

Dette program er særdeles populært. I Storbritannien ønsker 37 procent af unge muslimer shariaen indført. 36 procent af dem støtter dødssraf for frafaldne muslimer. 

Ja, det er tid for europæisk selvbesindelse, - og samling. Jeg vil opfordre Geert Wilders til at lave endnu en kortfilm.

 

 

Kilde Morgenavisen Jyllands-Posten , søndag den 30. marts 2008.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810