22.10.2004

Ghettoer fremmer etnisk vold

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Kun repatriering løser problemerne

Den 16.oktober 2004, havde journalist og analytiker Lars Olsen fra Ugebrevet A4 en artikel i Dagbladet Politiken under overskriften: ”Ghettoer fremmer den etniske kriminalitet”.

Lars Olsen har ved flere lejligheder skrevet varmt og positivt om den multikulturelle udvikling i Danmark - især i København og hovedstadsområdet.

Men der er noget, der bekymrer analytikeren.

Lars Olsen har bemærket, at den rå vold og kriminalitet er stærkt stigende især i København og omegn. Det er der også andre, der har !!

I Århus, hvor jeg bor, går det samme vej, skulle jeg hilse og sige.

Af de unge, der fremstilles i Københavns dommervagt for alvorlige sager om vold og røverier, udgør de ikke-danske flere end 80 procent. Og på landsplan udgør de halvdelen af de 15-18 årige, der fængsles eller anbringes på sikrede institutioner.

Hertil skriver Lars Olsen:

”Der er ingen tvivl om, at social marginalisering er en vigtig del af forklaringen. Men det gør ikke problemet mindre. Tværtimod tyder meget på, at vi står med et dramatisk voksende samfundsproblem.”

Ganske enig ! Lars Olsen.

Men det løses ikke ved, som De skriver, at flytte indvandrerne ud til den hvide middelklasses kvarterer og skoler.

Her vil man nemlig ikke ha` muslimer til naboer. Man vil heller ikke ha` en forankret dansk folkeskole omdannet til en opløst multietnisk skole, hvor den danske overskrift kun er facade.

Det forslag er rent hypotetisk. Eller sagt på dansk: ’et tomt slag i luften, der aldrig bliver ført ud i virkelighedens verden. Hverken i Hovedstadsområdet, Århus, Odense eller andre steder.’

Det bliver den stærkt voksende ghettoisering til gengæld.

Men det kommer ikke til at berøre alle de såkaldte humanistiske beslutningstagere.

De vil vide at sikre sig.

De kunne ikke drømme om ”at spise den grød de selv har rørt sammen til andre.”

Hvad angår kriminaliteten er der ikke gode udsigter. Om 10-15 år er der tre til fire gange så mange unge af anden etnisk herkomst her i Danmark.

Så det vi oplever nu, det er blot stilhed før stormen !

Men vi er allerede så langt ude, at en lærer med jødisk baggrund ikke længere frit kan citerer Koranen, når vedkommende underviser ved Carsten Niebuhr Instituttet

På vej hjem fra Teologisk Institut i Købmagergade i København, i begyndelsen af oktober, blev underviseren overfaldet og sparket af en gruppe på fem unge mennesker, og fik den besked, at en vantro ikke må læse op af Koranen!!

Underviseren blev kørt til behandling på hospitalet.

Den overfaldne lærer underviser i hebræisk og arabiske sprog på Københavns Universitet.

Det er nye tider, Lars Olsen !

Årsagen til denne udvikling er, at danske politikere - og en overvejende del af pressens aktører igennem de seneste 20 år - har hævdet, at indvandringen af muslimer o.a.  til Danmark var uundgåelig ! og nødvendig for Danmarks fremtid !

En del var af den opfattelse, at det ville være stærkt berigende med de mange kulturer i landet. Til trods for, at problemerne allerede var til at få øje på dengang. Men de gode pressefolk valgte at tie, - de brugte tilgengæld en del spalteplads til at nedgøre enhver, der rakte en kritisk finger op.

Ja, der hviler et tungt historisk ansvar på dansk presse i årerne fra 1980 til 2000.

Vi har i de forløbne år derimod fået en masse sukkersøde beretninger om, at danskerne og indvandrerne lever fredeligt og hyggeligt sammen.

Det er og har altid været en kæmpe løgn!!!

Intet lag af den danske befolkning har nogen nær tilknytning til de fremmede i landet. Enkelte syntes, det er ”forfriskende” at kunne handle hos den tyrkiske grønthandler eller halal-slagter i Blågårdsgade på Nørrebro, mens man hastigt er på vej hjem fra arbejde.

For derefter at køre ud til det beskyttede kvarter på Østerbro, Frederiksberg eller Gentofte.

Da Den Danske Forening blev dannet i 1987, var det netop for at standse denne forløgne og farlige kurs for Danmark. De færreste gad at tage vore advarsler alvorligt.

Men nu står vi i problemer til halsen, Lars Olsen, og det var til at forudse, - også i 1987 !!

Hvis vi skal undgå en meget trist udvikling i de kommende år, da skal der mobiliseres noget politisk mod og handlekraft.

For der er kun én løsning, - masseudvisninger eller med det lidt finere ord ’repatriering’ af de fremmede!!

Det er Den Danske Forenings bud på situationen her i 2004.

Det skal naturligvis gennemføres på et folkeretsligt grundlag og med de medmenneskelige hensyn, der kan være at varetage i forbindelse hermed.

Folkeretsligt er der intet til hindrer herfor!!

Vælger politikerne – og dermed vælgerne - fortsat at lulle sig selv ind i troen på, at integreringsprojekter og andre vidtløftige planer klarer situationen,  ja - da undgår vi ikke sammenbruddet !!

Som en klog, ældre herre i Den danske Forening engang sagde til mig: ”Det ender i vold.”

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810