10.03.2008

Formummede forbrydere:

Forfatter: Bo Warming

Forbyd hættetrøjer.

Forbyd hættetrøjer.

Ved optøjer (fx. ved fodboldkampe), ildspåsættelser og lignende ses ofte, at de unge mænd formummer sig med hættetrøjer og evt. en kasket med stor skygge, fastholdt  under den optrukne hætte.

Efter at egentlig maskering i 2003 blev forbudt ved demo (et lovforslag Glistrup havde stillet ofte forgæves inden da), er en hættetrøje næsten blevet uniform for visse typer kriminelle og autonome m.m., og de mange overvågningskameraer, som der nu investeres i, kan være nytteløse, når gerningsmænd således gør sig anonyme og ukendelige.

Et forbud imod, at man i grupper og ved tilsyneladende optræk til kriminalitet trækker hætten på en trøje (eller et tørklæde) op om hovedet kan let administres, og bøder kan holde uvæsenet nede, samt give statskassen tiltrængte og retfærdige indtægter. Gode borgere er ikke bange for at stå ved sandheden – og hvis vinterkulde, vil betjente have det for øje.

Det kræver dygtige betjente at håndhæve sådan forebyggende bestræbelse minimalt og nuanceret, men det kan vort politi magte, let som ingenting - det er allerede vist af maskeringsforbuddet ved demo.

I faretruende situationer kan politiet rette peberspray imod netop de personer, der via formørkende middelalderkutter viser tegn på ikke at have rent mel i posen.

 

Bo Warming, Bjelkes Alle 46, 2200 N

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810