04.03.2008

Klar tale fra Ravnsbjergbakken.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Både Vatikanet og FN står sammen i et kujonagtigt forsvar af Islams ret til mordtrusler osv.

 

 Søndag den 2. marts bringer Morgenavisen Jyllands-Posten en ledende artikel under overskriften "Ynkeligt knæfald" Her kan bl.a læses følgende: 

"HVAD GØR en ansvarlig demokratisk regering, når formørkede modstandere af demokratiet forsøger at knægte den kunstneriske frihed?

Man slår naturligvis ring om kunstneren og gør alt, hvad en stat med alle sine magtmidler kan gøre for at sikre den. Samtidig lader man forstå, at ethvert anslag mod den kunstneriske frihed, der ligesom ytringsfriheden er en forudsætning for den demokratiske styreforms eksistens, vil blive imødegået fast og beslutsomt med de nødvendige midler.

 Men ikke i Holland.

Der bøjer man sig og kryber ynkeligt i en blanding af politisk korrekthed og angst for, hvad fornærmede islamister kan finde på af trusler, hærværk, ildspåsættelser, overlagt mord, og hvad man ellers bruger som argumenter i de kredse.

 Der er allerede sagt meget skidt om filmen og instruktøren og politikeren Geert Wilders.

Hvor usympatisk filmen end måtte være, og hvad man i øvrigt mener om politikeren og instruktøren Geert Wilders, er i denne sag uendeligt ligegyldigt.

 

Som tidligere påpeget i denne avis er ytringsfriheden i fri dressur ikke altid lige køn at se på, men det må vi tåle. Alternativet er at afskaffe den demokratiske styreform, og hvad det fører til, er verden både før, nu og formentlig i fremtiden leveringsdygtig i rystende eksempler på.

 Holland har følt resultatet af muslimsk vanvid. En filminstruktør er blevet myrdet, og en forfatters liv er efterstræbt af andre galninge. Den hollandske stat understreger sit syn på frihedsrettighederne ved at nægte forfatteren politibeskyttelse, så hun må flygte til udlandet. 

Faktisk ser det ud til, at det over hele Europa trækker op til en konfrontation mellem den styreform, der bygger på magtens tredeling, og det enkelte individs frihedsrettigheder på den ene side og på den anden side nogle flere tusinde år gamle leveregler, som en gang opstod i den mellemøstlige ørken og bygger på en påstået guddommeligheds åbenbaringer.

 Den ekstreme direkte facistiske gren af islam har specialiseret sig i at spille fortørnet på samtlige muslimers vegne og besvare verbale argumenter med trusler, vold og drab.

 Da en række aviser for nylig genoptrykte en række tegninger i forbindelse med omtale af konkrete mordplaner mod tegner Kurt Westergaard, vakte det en del bestyrtelse.

Ikke over at nogle havde planlagt at begå overlagt drab, men over, at aviserne havde den frækhed at trykke nogle tegninger.

 

Talsmænd for Vatikanet udtrykte støtte og solidaritet. Ikke til den mordtruede tegner, men til de kræfter, som fandt anledning til at spille fornærmet over nogle tegninger.

 FN`s tidligere generalsekretær var svært ude med riven  i sin kritik af denne avis, fordi den havde offentliggjort nogle tegninger, og den nuværende var ude med en tilsvarende kritik i forbindelse med mordplanerne mod bladets tegner.

Det var ikke mordplanerne mod tegneren , der var anledning til generalsekretærens vrede. Den skyldtes fortørnelse over, at nogle aviser havde trykt nogle tegninger."

 

Kilde:Morgenavisen Jyllands-Posten, Søndag den 2. marts 2008.

        Ledende artikel "Ynkeligt knæfald"

        Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810