28.02.2008

Afbrændingerne?

Forfatter: Arne Hornborg

Kun tiden vil vise, hvor megen borgerkrig vi får i Danmark

KUNNE ,,man" forestille sig, at DANSKERNE til sidst blev SÅ vrede på islamisternes forbrydelser, at de ,,MÅSKE" tog til genmæle og brændte Moskerne af under fredagsbønnen?
Kun tiden vil vise, hvor megen borgerkrig vi får i Danmark.
Hvorfor opholder islamisterne sig i ,,de vantroendes land"? Hvorfor rejser de ikke tilbage til deres egne paradisiske feudale samfund? Kunne vi ikke etablere en indsamling til de, forhåbentlige mange, enkeltbilletter.
Tåbeligt at opholde sig i et fremmed land, som man kun har kritik til overs for.
Debatten om den fuldstændige ukontrollerede indvandring kom aldrig i gang. Misbrug af opholdstilladelser, misbrug af asyllovene. De frelste fremturede. Enhvert tiltag til at diskutere den, i manges øjne, uønskede indvandring fra mellemøstlandene blev tiet, truet ihjel. Besynderlige ord som racisme, fremmedhad, berøringsangst stoppede enhver saglig debat. NU betaler vi prisen.
Send regningerne til de kriminelle unges forældre, eller til Islamisk Trossamfund. Og lad os så benytte os af lejligheden til at sende mange, mange flere retur til hvor de unge, deres forældre og bedsteforældre kommer fra.
Danmark og Europa forbløder.
Glistrup blev, jeg tør skrive, groft svinet til fordi han, som en af de få, var ganske klarsynet. Vidste hvad vej det ville gå.
Undskyld Glistrup.
 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810