22.02.2008

Villy kan ikke regne

Forfatter: Kim Pedersen

Kære politikere; Vil I ikke nok være så venlige, at holde jer til fakta?!

Politikere og mediernes talhåndtering er særdeles kritisabel.

Villy Søvndal fortalte i TV, at 99,99% af muslimerne ikke er fanatiske eller ekstreme. Ifølge TV2 d.d. er der 200.000 mulimer i Danmark. Det er åbenbart det officielle tal. Man hører tallet igen og igen. Forudsat at antallet af mulsimer i Danmark stemmer med de 200.000, vil det betyde, at 199.980 af de 200.000 muslimer i Danmark ikke er ekstreme ifølge Villy. Altså ifølge Villy Søvndahl er der højst 20 ekstreme muslimer i Danmark. Selv børn i folkeskolens tredje klasse kan regne ud, at det ikke passer.

Villy har jo gjort sig bemærket ved at mene, at organisationen Hizb-ut-Tahrir er ekstrem og at dem der sympatiserer med organisationen ligeså. Det må så betyde, at Villy Søvndal mener, at der højst kan være 20 medlemmer af organisationen… Eller? Har jeg misforstået noget mon.

Hizb-ut-Tahrirs demonstration forleden, møstrede noget mere end blot 20 personer. Jeg ved ikke hvor mange der deltog, men efter billederne fra demonstrationen at dømme, skal der vist mindst et nul eller måske endda to nuller bag tallet. Lad os sige, at der deltog 2000 mennesker i demonstrationen. Så er vi faktisk oppe på en hel procent af det samlede antal muslimer i Danmark. Da man naturligvis ikke kan forvente, at alle der sympatiserer tør deltage i demonstrationen og da der selvfølgelig også er mange der sympatiserer, men slet ikke har mulighed for at deltage, så må det nødvendigvis betyde, at der er mange mange flere end bare de deltagere i demonstrationen der sympatiserer med Hizb-ut-Tahrir. Villy kan jo blot tage forholdet mellem SFs medlemstal og det antal medlemmer der dukker op til en demonstration arrangeret af SF. Med andre ord, der er mange flere ekstreme muslimer i Danmark, end Villy gerne vil have at befolkningen tror.

Uanset om der kun er 20, om der er 2000 eller 100.000 ekstreme muslimer i Danmark, så bør politikerne ikke udtale sig om tallet, medmindre de har belæg for tallene. Det er uprofessionelt og det giver indtyk af at der ikke er noget problem. Altså manipulation med sandheden.

Det vil også klæde politikerne at definere hvad der er ekstremt og dermed hvad vi i Danmark som et demokratisk land har svært ved at tolerere. Er det medlemskab af Hizb-ut-Tahrir der gør at en person skal defineres som ekstrem? Er det det, at han mener at Sharia lovgivning bør indføres i Danmark (det vil øge tallet af personer der defineres som ekstreme med mange gang)? Er det ekstremt når man går ind for stening af personer der ikke overholder Sharia lovgivningen? Eller er det de personer, der rent faktisk foretager ekstreme handlinger, som fx planlægning af mord, brandstiftelse, trussel om mord osv?

Kære politikere; Vil I ikke nok være så venlige, at holde jer til fakta, i stedet for at manipulere med tal og begreber, som I ikke selv har styr på…

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810