17.02.2008

Kulturberigende afbrændinger -

Forfatter: AvK

hvor er Elisabeth Arnold, Elsebeth Gerner Nielsen, Birthe Weiss, Mimi Jakobsen, Marianne Jelved henne?

Vi har i de sidste dage kunne læse og se, hvordan utilpassede unge (selvfølgelig muslimer) 2. og 3. generationsindvandrere i hele landet ødelægger værdier ved brand og hærværk. Hvor er den politisk korrekte elite henne, der de sidste 25-30 år har talt så varmt for "gensidig berigelse" ? Hvor er en Elisabeth Arnold, Elsebeth Gerner Nielsen, Birthe Weiss, Mimi Jakobsen, Marianne Jelved henne ?

Hvorfor hører vi intet om denne "berigelse" fra Arne Melchior, Georg Metz, Michael "Tudefjæs" Rothstein, Uffe Ellemann-Jensen ? Hvor er alle plusordene blevet af ? Dyb dyb tavshed fra det såkaldte politisk korrekte parnas. Hvorfor stiller storbytosserne sig ikke op og og skoser de unge utilpassede af muslimsk observans ?

Denne "berigelse" har stor sandsynlighed for at munde ud i, at ens søn får en kniv i maven, eller at ens datter bliver massevoldtaget. Som de muslimske knægte siger til voksne danskere på Nørrebro: "Vil du have en kniv i sækken", eller hvad med denne her "Min storebror kommer og fucker dig ". Dette er virkeligheden for mange danskere i dag.

Som om det ikke var nok, så skal vi fra "eliten" belæres om den kommende ældrebyrde. Det skal vi tilsyneladende finde os i, vi, der har været på arbejdsmarkedet og betalt skat i snart 50 år ! Deres hovmod kender tilsyneladende ingen grænser. Helt berettiget kan vi, der ikke har ligget samfundet til last spørge: Hvorfor skal vi, der aldrig er blevet spurt, finde os i den stadigt voksende fremmedbyrde ? Her kan man med fuld ret snakke om de fremmede som snyltere.

Nogle politikere må sidde med en flov smag i munden, men landsforrædere har ikke skam i livet, og tvivlens nådegave er de tilsyneladende ikke blevet begavet med. De sidder i deres selvtilstrækkelige kube, og bekræfter hinanden i hvor "kloge" og "gode" de selv tror de er

Vore politikere og deres medløbere i godhedsindustrien lukker øjnene for, at islam er en religion, der opelsker sine troende til at praktisere had og vold mod anderledes tænkende. Den islamiske trusselkultur er desværre en faktor, man skal regne med i dagens Europa. Er der ting, der ikke behager de herrer muslimer, bruger man den helt uacceptable metode, at true sig til goder/fordele, eller at tryne anderledes tænkende.

I ikke så få tilfælde er det den rå vold, der sætter dagsordenen, vel at mærke vold udøvet af vores nye "herrer", de i egne øjne altid forfulgte og stigmatiserede muslimer der vil have vores respekt. Hvem inviterer en voldsmand ind i sit hjem! Disse troende mennesker der gør sig bedre end alle andre, der ser man dette mærkelige, at væsentlige ting som satire, humor og vel især selvironi er totalt fraværende.

For ikke så mange år siden var ord som beslutsomhed, konsekvens, handling, det man kalder plusord, det er i dag hos politikerne afløst af ord som fejhed, slaphed og ideologiske fordomme (misforstået politisk korrekthed), sidstnævnte selfølgelig vendt til fordel for de indtrængende muslimer. Vores skvat til politikere og hele behandler systemet samt medløberne af politisk korrekte fra godhedsindustrien, behandler muslimerne på en underdanig og alt for ærbødig og blødagtig måde. De skal i overført betydning mærke stokken på deres rygstykker, konsekvens og så efterfulgt af handling, men hvad får de tilbudt, imødekommenhed og invitation til samtale. Det skal jo ende galt.

I forbindelse med muslimernes tiltagende antal i landet kan man i overført betydning sammenligne Danmarks/Europas situation med et skib i havsnød. De, der burde bjærge skibet frelst i land, skibsofficerne (læs politikerne) sidder alle i spisesalonen eller flagrer tanketomt rundt på dansegulvet som en flok aber. Kun en lille sammenbidt flok af den "menige" besætning (læs "almindelige" danskere) forsøger at redde skibet fri af brændingen og den uundgåelige undergang, selv om de bliver hånet og spottet af driverterne i spisesalonen.

Vi bør som danskere snart træde i karakter, og ikke ustandselig lade os træde på. Er vi blevet for slappe og magelige ? Er vi ikke fribårne ! Vi skal handle ud fra, at hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Den som vil målet, må også ville midlet. Vores forfædre kæmpede med løftet pande og rank ryg, når landet var i fare, lad os tage ved lære. Vi har kun dette ene liv. Derfor, hvis der bare var lidt af den handlekraft tilbage, som vore forfædre besad, så burde vi stolt løfte vores røst til det svineri der har været i gang de sidste 30 år.

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810