13.02.2008

Søren Krarup i Jyllands-Posten:

Forfatter: HV

Vi føler os stående på en atlanterhavsdamper, der er uendeligt længe om at vende

Og derfor en fuldstændig blindhed for det isbjerg, der ligger forude, og som med faretruende hast kommer nærmere og nærmere.

Det er denne situation, der fører tanken hen på ”Titanic”. Styrmændene er uden anelse om Atlanterhavets risici, for de tænker kun på at sætte rekord for sejlads på dette store hav og befinder sig derfor allerede i New Yorks havn. Det er med en sådan vision, de sætter kikkerten for øjet og spejder ud over det blanke vand. Mændene i udkigstønden fryser og skutter sig og er uden agtpågivenhed. I salonerne fester det selskabsklædet bourgoisie. Bægerklang og dansemusik. Virkelighedsfjern retorik i Bruxelles og skræmt udenomssnak i London, Paris og Berlin.

Men der er mere end 30 mio. muslimer i Vesteuropa i dag, og indstrømningen fortsætter - i Danmark med begrænset hast, men i det øvrige Europa uden afgørende begrænsning. Og EU er kun forarget over et Danmark, der søger at se virkeligheden i øjnene. For EU gælder det, at i denne skov er der slet ingen røvere og på dette hav findes slet ingen isbjerge. EU bidrager til Untergang des Abendlandes. EU vil spille humanistisk underholdningsmusik, når katastrofen indtræffer.

Nej, billedet af ”Titanic” på Atlanterhavet er kun alt for realistisk.

 

Fra kronik i Jyllands-Posten 13/2 2008

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810