22.01.2008

Demokratiet har fremtiden bag sig

Forfatter: Harry Vinter

Den gældende model er i gang med at undergrave sig selv

Som nævnt i indlægget nedenfor anser et stort flertal af borgerne i Europa samkvem med den islamiske verden for en trussel. Det viser en ny undersøgelse fra World Economic Forum.

Vi danskere kan med stolthed konstatere, at vi er de mest skeptiske, - hvilket vil sige, at vi er de mest oplyste.

Alligevel fortsætter antallet af muslimer i Europa med at vokse. Politikerne fører ikke den politik, som folk ønsker.

Det repræsentative demokrati har altså store - og fatale - mangler.

Man kan hævde, at det er folks egen skyld, at det går som det går, for de har med jævne mellemrum mulighed for at vælge nogle andre politikere.

Man kan også kaste skylden på medierne, som tydeligvis går kolonisatorernes ærinde.

Man kan hævde, at politikerne ligger under for Kejserens-nye-klæder-syndromet (9 ud af 10 kulturpersonligheder siger, at multikultur er godt).

Ja, man kan sige så meget.

Tilbage står, at der er en så fatal brist i selve det demokratiske system, at det er i gang med at ødelægge sig selv.

For det har fremtiden bag sig i et muhamedansk Europa.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>