05.01.2008

Tanketomme politikere!

Forfatter: A. v. Kappelgaard

Skal vore børn og børnebørn leve under profetens undertrykkende grønne banner?

Her ved årsskiftet kan vi konstatere ved selvsyn, at Europa er godt på vej til at gøre sig til luder for at tilfredsstille de altid utilfredse, stridbare, krænkede og krævende muslimer. Indvandringen er ved at gøre Europa til et voldens ragnarok. Hvem har egentlig noget godt og positivt at sige om denne terrorinitierende og terrorudøvende ideologi?

Hvis der ikke snart bliver sat en stopper for denne landsskadelige virksomhed, så eksisterer Danmark som et kristent land ikke om 50 år. Er det det vi vil! Er vi ligeglade med at vores børn og børnebørn skal leve under profetens undertrykkende grønne banner.

Muslimernes egentlige hensigt kan billedligt beskrives således: En enlig sejlbåd er ude på havet, befolket af europæiske kristne, da bliver en flok skibbrudne muslimer taget om bord. Medens de kristne er beskæftiget med at betjene fartøjet, så er muslimerne i gang med at plyndre proviantkammeret og bore skibet i sænk !

Det er i bogstaveligste forstand det, de gør i dagens europæiske lande, hvor de får bevilget opholdstilladelse. Det er deres tak for det statsborgerskab der blev dem bevilget. De ønsker ikke velordnede samfund, men kaos, ufred, kiv, splid og uorden. Vores tanketomme politikere har åbnet for Pandoras Æske, og givet grønt lys for 5. kolonne virksomhed. Dem der burde tjene og værne om danskheden, er i splid med sig selv. Tilsyneladende kan kun et nådesløst diktatur formå at holde den tilbagestående muslimske befolkning på plads!

Derfor har man (muslimerne) ingen forståelse eller respekt for den vesterlandske samfundsmodel.

 

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810