02.01.2008

Utilgivelig kurs!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Dronningens nytårstale virkede gammelkendt og dumsmart.

 

I Dronning Margrethe´s nytårstale,- som er godkendt af ministeriet Fogh Rasmussen, blev multietniseringen af Danmark berørt.

Om dette område sagde Dronningen følgende:

" - Vi skal også i det moderne hurtige samfund kere os om andre. Vi bliver fattigere, hvis vi glemmer det. Og mennerskelig fattigdom skulle nødig være prisen for materiel rigdom. 

Netop vores samfund med dets rigdomme og tryghed tiltrækker mennesker fra andre egne af verden, som også har drømme og håb.

Nydanskerne har selv et ansvar for at finde sig tilrette, ligeså vel som de "gamle" dankere har et ansvar for, at det sker. 

-Det er helt nødvendigt, at man har et åbent sind og viljen til at finde sig tilrette. På samme måde er det vigtigt, at det samfund, som modtager de tilrejste, er parat til både at hjælpe, støtte og til at forklare, hvilke krav der stilles og hvilke regler, der gælder.

Ovenstående, er åbenbart en del af ministeriet Fogh Rasmussen´s kurs og ønsker med den multietniske udvikling af Danmark.

Det falder godt i tråd med vicestatsminister Bendt Bendtsen´s udtalelser under valgkampen, hvor han frit og frejdigt påstod, at Danmark er et indvandreland.

 Jeg stiller spørgsmålet:

Hvornår, er der parlamentarisk truffet en sådan beslutning?

 

I en verden, hvor befolkningsantallet vokser med godt 200.000 personer - pr dag, vil det være betryggende at vide, om alverden i princippet har adgang til Danmark.

Demografien på¨verdens-plan fortæller, at der omkring år 2050, vil være ca 9,5 milliarder mennesker her på kloden. Selvom antallet af store familier falder markant. 

At mange millioner mennesker fra udviklingslandene, er tiltrukket af rige samfund som det danske, betyder ikke, at det er en særlig kløgtigt, at åbne grænserne for dette "menneskehav".

Slet ikke når det gælder Europa, som er det sted i verden hvor der bor flest mennesker pr. kvadrat kiliometer. Man må stille det spørgsmål:

Gør tilstandene i Frankrig, Storbritannien, Holland slet ikke noget indtryk hos de øverste ansvarlige i dette land?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810