17.12.2007

Handling,-Tak!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Politikerne har indført indvandrerbanderne og de har også ansvaret for at de leveres tilbage til afsenderne!!!

  

Hvis man offentligt hævder, at der i 2008 vil komme en 25-30 skudepisoder i det offentlige rum her i Danmark, vil mange sikkert være af den mening, at det ikke vil finde sted.

 Men, den kontante virkelighed er, at der i 2007, indtil dato har fundet 23 skudepisoder sted i det førhen rolige Danmark. Med et par uger endnu, inden rådhusklokkerne slår, kan antallet nemt nå op på de 25

Det er mildt sagt en alarmerende udvikling.

Spørger man de såkaldte ansvarlige politikere, er svaret mere integration.

Det er som om man hørt denne forslidte plade op til mange gange.

Sandheden er jo, at ingen instans i landet aner, hvad man skal gøre.

 

Den Danske Forening, har ofte advaret mod denne destruktive udviklking, men indtil dato med et meget magert resultat.

At politikere, Politiet, og andre instanser, der skal tage vare på lov og ret i Riget, forsøger at nedtone udviklingen, afslører blot, hvor langt ude vi som Folk og Nation er i det multikulturelle morads

Morgenavisen Jyllands-Posten, har i forbindelse med de mange skudepisoder bragt en ledende artikel fredag den 14. december, hvor lederskribenten gør et forsøg på at bringe noget virkelighedserkendelse ind i den offentlige debat.

 Under overskriften Bandekrig, kan der læses følgende:

 "Der er ingen grund til, at borgerne føler sig utrygge," meddeler efterforskningsleder Bent Isager-Nielsen fra Københavns Vestegns Politi, og så skulle det jo være godt.

 Ikke desto mindre vil vi tillade os en anelse bekymring, som går lidt videre end den, som ledende politiembedsmænd finder belæg for.

Chefpolitiinspektør Per Larsen fra Københavns Politi anlægger også den afslappede stil og meddeler at der er tale om en lille optrapning af skyderierne, som får politiet til at "træde lidt på speederen.

I betragtning af at der alene i 2007 har været 23 skudepisoder i det offentlige rum, og i betragtning af at der forleden aften blev affyret 75 skud i alle retninger i et tætbebygget københavnsk boligområde, syntes de ledende politiembedsmænds reaktion en kende afslappet.

 Politiet vil ikke betegne skyderierne som en egentlig bandekrig, men som tegn på markeringer mellem rivaliserende indvandrerbander, der kæmper om kontrolllen med markedet for narko, prostitution og afpresningsvirksomhed.

 Det ville nu ikke være så ringe, hvis politiet  i lidt højere grad ville blande sig i den sag og eksempelvis opsøge og konfiskere de skydevåben, der bliver brugt.

 Det er sikkert rigtigt, at indvandrerbanderne primært retter skydevåbnene mod hinanden, og der ikke skydes målrettet efter sagesløse personer.

Hvis det var hele sandheden, kunne lovlydige borgere som under forne tiders blodige rockerkrige læne sig tilbage og for nogens vedkommende måske oven i købet med en smule skjult skadefryd lade de kriminelle bekæmpe hinanden.

 For indvandrerbandernes vedkommende gør sig imidlertid det særlige forhold gældende, at deres skydefærdigheder ikke hart vist sig overbevisende, og derfor er faren for at ramme udenforstående nærliggende.

 Narkokriminalitet, organiseret prostitution og afpresning er slemt nok og burde i sig selv begrunde en effektiv politiindsats.

Når det suppleres med vildt skyderi, som oven i købet let kan ramme sagesløse personer, må vi tillade os at forvente noget mere, end at der "trædes lidt på speederen".

Faktisk forventer vi, at politiet griber ind og fjerner skydevåbnene. Intet mindre."

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten fredag den 14. december 2007.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810