16.12.2007

"Berigende" skyderi?

Forfatter: Arne von Kappelgaard

Er vi, der advarede, snæversynede eller "langsynede"?

Atter kan man læse om skudepisoder i København, hvor muslimerne fører sig frem på slap linie. Rygende pistoler og skudsikre veste, samt de eftertragtede bilmærker BMW og Mercedes, som åbenbart giver selvtillid og respekt i de kredse. Det kan føjes til den efterhånden lange række af lovovertrædelser, hvor muslimerne er så rigt repræsenteret. De fylder godt op i den kriminelle statistik. Den snak om at vi danskere bliver "beriget", må vel snart forstumme. Det er efterhånden en hul frase, uden mening i dagligdagen, som den "almindelige" dansker oplever det.

Vi bliver kritiseret for vores snæversynede reaktioner af de "kloge" (intellektuelle) og "gode" (såkaldte humanister), reaktioner, der bunder i det oplevede negative, noget, de humanitære og intellektuelle ridefogeder ikke selv mærker på deres krop. De behøver ikke bo i en slumejendom i et socialt belastet område med overvægt af fremmede, og hvor vold og hærværk er dagligdags foreteelser. Deres børn går ikke i den kommunale folkeskole, hvor 80-90 % af børnene dårligt kan udtrykke sig på dansk, og hvor klasseværelserne ligner slagmarker, hvor læreren er en, man bare kan slå ned, hvis man nu skulle få lyst til det.

Det er jo så synd for lille brunøjede Murat (med knojernet i baglommen), for sorthårede Hussein der har slået gamle fru Jensen til pindebrænde, eller den tildækkede Fatima med de rabiate meninger, der går ind for sharia lovgivning i Danmark. Joh - vores ansvarsløse og tanketomme politikere har gødet jordbunden til et fremtidigt kaos Danmark. Det bliver et land uden sammenhængskraft og fremtid, et land i splid med sig selv.

Vi skal finde os i fra disse medløbere at høre, at det folk er rigt og lykkeligt, som har adgang til flere kulturer! Hvor naiv og virkelighedsfjern har man egentlig lov til at være ? Var det ikke snart på tide, at disse såkaldte humanister - jeg vil tillade mig at kalde dem naive fjolser - så den virkelige verden i øjnene. Inden vi ser os om, er vores land omdannet til et islamisk interesseområde, og så er løbet kørt.

Disse frelste og "åh så korrekte" middelklassemennesker, og med de "rigtige" politiske meninger, de skamrider begrebet "udansk", som de bruger i flæng om medborgere, som ikke deler deres politiske opfattelse. Mærkeligt nok er det de samme mennesker, der som regel benægter eksistensen af begrebet "danskhed". Mærkeligt er det også, at de kalder os, der har andre meninger end de selv, for racister og svinehunde. Samtidig skal man lægge øre til, at de syntes, omgangstonen bliver for svinsk og rå !

Når man er privilegeret, er det jo nemt at være så fandens liberal på andres vegne. Nu er tidsånden heldigvis sådan, at vi er ved at slippe af med de kulturradikales alt for længe hævede moralske pegefingre, samt de såkaldte smagsdommere og deres konsorter, der skulle belære os danskere hvad der er "godt" og "rigtigt", så det passede med den politiske korrekthed på parnasset. Der er gang i at få dem kørt ud på historiens losseplads, hvor de retteligt hører hjemme. Muslimerne destabiliserer den vestlige samfundsstruktur, den såkaldte gøgeungeeffekt.

I dag er Danmarks største ulykke og byrde muslimerne. Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt.

 

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810