14.12.2007

Forudsigelig udvikling!!!

Jamen, hvad sagde Den Danske Forening!!! Det er bare ærgeligt, at man ikke vil tage de nødvendige konsekvenser.

I forbindelse med de snart daglige skudepisoder i Hovedstadsområdet, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten følgende i en leder:

"Unge kriminelle med indvandrerbaggrund, der søger ind i gadebander, vokser i øjeblikket hastigt. Det siger flere kilder, der kender de kriminelle miljøer i Storkøbenhavn.

"Grupperne vokser lige nu voldsomt. Det er unge, som de sociale myndigheder har svigtet i årevis. Og vi vil se betydeligt flere alvorlige sager i de kommende år," siger integrationskonsulent Fahmy Almajid med henvisning til Nørrebro-drabet.

Integrationskonsulent Mohammad Rafiq er enig:

"Der er en stor gruppe af unge, som myndighederne aldrig fået fat i. De unge er en tikkende bombe, og vi har ikke set det sidste til dem."

Dem der har fulgt med i multietniserings-udviklingen af Danmark, kan blot konstatere, at det, har været til at forudse.

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten. fredag den 13. december 2007.

Fremhævelse:PVJ.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>