08.12.2007

Hvorfor Peter Skaarup?

Den eneste farbare vej med kriminelle indvandrere er repatriering af hele familien. Kom så igang!!!

Som bekendt, er der atter problemer med indvandrerbander i Århus.

Sidste nyt, er at bybuschauffører, - og kontrollører, bliver chikaneret på deres arbejde. Det er nu kommet såvidt, at der bruges kniv, og trusler mod de sagesløse chauffører.

De berørte medarbejdere ved Århus Sporveje, overvejer nu, at nedlægge arbejdet på specifikke busruter.

Det har fået Dansk Folkeparti´s retsordfører Peter Skaarup, til at rette henvendelse til justitsminister Lene Espersen (K), hvor han forlanger, at politiet sikrer buschaufførerne, mod yderligere overfald fra indvandrerbander.

Peter Skaarup forlanger hurtig handling.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten siger P.Skaarup følgende:

"Det er ganske enkelt utilstedeligt, at indvandrerbander truer og hærger deres omgivelser så kraftigt, at buschauffører ikke længere tør gå på arbejde og derfor i ramme alvor overvejer at nedlægge arbejdet på busruter, der går gennem indvandrerkvarterer. Det er uacceptabelt, og jeg vil bede justitsministeren om straks at forlange, at Århus Politi får de nødvendige ressourcer til, at der kan sættes massivt ind for at løse problemet."

Det er jo meget omsorgsfuldt af P.Skaarup, når han gør et forsøg på at opretholde retstilstanden i Smilets By.

Men, det er jo blot en udvikling, der har været til at forudse i snart mange år.

Vi går imod franske tilstande i de større danske byer, - medmindre, der på det politiske plan bliver truffet beslutning om, at den multietniske udvikling i Danmark, er så belastende, at repatriering er den eneste løsning på problemet.

Dette budskab, havde Dansk Folkeparti for ganske få år siden.

Men nu er man også her gået med på den udsigtsløse integrations-politik.

Jeg vil stille Peter Skaarup spørgsmålet:

Hvorfor, har Dansk Folkeparti forladt repatrierings-kursen?

Kilde:Morgenavisen Jyllands-Posten, den 7. 12. 2007.

Jens Kurt Jørgensen.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.