23.11.2007

B. Quriashy´s hjernespind.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Så dukkede han op igen, Bashy Quraishy, nu som formand for E(N)NAR. Her har han igen mulighed til at sværte Danmark

  

Min ikke landsmand, pakistaneren Bashy Quriashy, der for nogle år siden førte sig frem som en  af de mest aggressive modstandere af bl.a Den Danske Forening, er igen på banen med sin antiracistiske propaganda.

 En international gruppe ENAR,  med Bashy Quriashy i spidsen, har udsendt en årsrapport. Gruppen er en uafhængig europæisk organisation, der bekæmper racisme i EU-landene med base i Bruxelles.

 I rapporten, er der adskellige fornærmelser imod Danmark, og de danske myndigheder. Der kan bl.a læses følgende: 

"Medierne og i stigende grad internettet bringer ikke blot information til offentligheden, men har magten til at påvirke den offentlige mening.

Desværre har de fleste danske mainstream-medier været uansvarlige i deres dækning af etniske og religiøse minoriteter især muslimske miljøer.

Sådan negativ dækning har haft en ødelæggende effekt på forholdet mellem flertal og mindretal. Et sørgeligt eksempel er bestillingen og offentliggørelsen af fornærmende karikaturer af Profeten Muhammed i avisen Jyllands-Posten." 

Således fra" ENAR Shadow Report: Racism in Denmark"

 Den danske del af rapporten, der dækker alle 27 EU-lande, er skrevet af ENAR´s formand den såkaldte dansk-pakistaner Bashy Quraishy.

Quraishy´s rapport, er ikke funderet på videnskabelige undersøgelser,- men -alene på iagttagelser og samtaler med en række såkaldte eksperter

 Enar-organisationen, får økonomiske støtte fra Compagnia de San Paolo og Open Society Institute.

 B. Quraishy, der offentligt har udtalt, "at han ikke har nogen fine fornemmelser for Grundloven" , er meget utilfreds med situationen i Danmark.

Han hævder, det er gået ned ad bakke, siden ministeriet Fogh Rasmussen kom til magten, med det ifølge B. Quriashy "ekstreme højrefløjsparti Dansk Folkeparti, som støtte. 

I forbindelse hermed fortæller rapporten bl.a: 

"Dette har resulteret i implementeringen af mange meget strenge love angående asyl, familiesammenføring, turistvisa, nedsættelse af økonomisk støtte til fattige familier, fjernelse af midler til etniske minoriteters græsrodsorganisationer (NGOér), lukningen af organisationer, der arbejdede med anti-racisme og for etnisk ligestilling.

På den lovgivningsmæssige front har regeringen fremsat nye love og revideret gamle love, som har gjort livet meget svært for etniske og religiøse minoriteter."

 Den entreprenante Quraishy, er åbenbart ikke klar over, at Danmark ikke er et indvandrerland for kollektiv indvandring. Derfor skal der heller ikke stilles en eneste krone til rådighed for nogen etnisk forening.

Danmark er en nationalstat for det danske folk.

 ENAR-Rapporten, kommer langt i tilsværtningen af Danmark, og især Morgenavisen Jyllands-Posten.

De voldelige angreb på de danske ambassader og konsulater i Mellemøsten nævnes kun i en enkelt bisætning.

 Sidst Bashy Quraishy var ude som ekspert, var da Europarådet kom med en stærk kritisk rapport om Danmark.

Kort forinden havde B. Quraishy udtalt til den franske avis Le Monde, at "intet andet EU-land er mere islamofobisk og fremmedfjendsk end Danmark".

 Mit håb er, at B. Quraishy aldrig sætter foden på dansk jord mere, - han har desværre dansk statsborgerskab. Men min landsmand, er han ikke!!!

 

 

Kilde:Morgenavisen Jyllands-Posten den 22.november 2007.

        korrespondent Søren Holm-Hansen

        Fremhævelse:PVJ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810