19.11.2007

Arabisk retfærd.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Vi burde indstille al samhandel med Saudi-Arabien.

  

Sagen om den 19-årige kvinde, der er offer for en massevoldtægt, og idømt et halvt års fængsel og 200 stokkeslag ved en domstol i Qaitif i Saudi-Arabien, har vakt stor foragelse rundt om i den vestlige verden.

 Bl.a skriver Morgenavisen Jyllands-Posten en leder-artikel den 18. 11. hvor der kan læses følgende:

 "Fordi det kvindelige voldtægtsoffer inddrog medierne, er hendes forsvarer, Abdul Rahman al-Lahem, af domstolen blevet frataget sin bestalling, hvorfor kvinden ikke har haft nogen advokat under appelsagen.

 Shariadommen viser kun alt for tydeligt, hvordan virkeligheden ser ud i det Saudi-Arabien, der bruger en anselig del af sine enorme olieindtægter på at udbrede sin opfattelse af islam, som er kvindeundertrykkende på et middelalderligt niveau.

 På grund af massevoldtægten vil kvinden for altid være udstødt i Saudi-Arabien, men i stedet for at man hjælper og beskytter, skal hun nu gennemprygles af kongedømmets bødler.

 Læren kan kun være, at den verden, der hylder menneskerettighederne, må gøre alt for økonomisk og politisk at frigøre sig fra Saudi-Arabien og herigennem lægge maksimal afstand til det enevældige, menneskefornedrende regime.

 Det må aldrig glemmes, at netop Saudi-Arabien var hovedleverandør af de terrorister, der gennemførte angrebene mod USA den 11. september 2001 og var produkt af den fundamentalistiske islamisme, som det officielle Saudi-Arabien financerer og værner om."

 

 

Kilde: Leder-artikel Morgenavisen Jyllands-Posten den 18.11. 2007.

         Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810