17.11.2007

Er Naser Khader SNU eller naiv?

Forfatter: Arne Hornborg

Naturligvis skal afviste asylansøgere ud af centrene. De skal hjem!

Er Naser Khader snu eller naiv? Naser, formand for partiet uden program, har tidligere fremsat ønske om at blive integrationsminister. Det blev sikkert klart for Naser, at han som medlem af Det radikale Venstre ikke havde de helt store chancer for at nå dette ønskemål. Ergo danner Naser sit eget parti, sammen med to andre forbigåede, forsmåede politikere.

Nasers forhåbninger om at få mange mandater ved det nyligt overståede folketingsvalg faldt Gudskelov til jorden med at brag.

Men hvad er det egentlig Naser pønser på?

Han giver klart udtryk for ønske om at genoplive tidlige tiders mere end slappe asylpolitik, mere åbne grænser for sine ,,trosfæller”.

Naser ønsker de AFVISTE asylansøgere ud af asylcentrene, ud på det i forvejen trængte, belastede, dyre boligmarked. Det boligmarked som mange danskere slet ikke har råd til.

Ja, den populistiske Naser vil slet ikke ha’ asylcentre??? De skal ud og bo og arbejde sammen med ,,alle os andre?”

I Guder. Danmark bliver en ren magnet for alverdens flygtninge.

Dagligdagens Danmark viser med al tydelighed hvor belastede vi er af den voldsomme kriminalitet fra herboende udlændinge med muslimsk baggrund. Deres bevidst manglende vilje til integration

Jeg undrer mig meget over at journalisterne ikke fanger Naser i hans eget spin. Fanger han, når han, uforvarent kommer til at tale over sig, viser sit sande ansigt. Når han, uforvarent, kommer til at lufte sine inderste tanker. Naser der, officielt, lader som om…

Nasers ønske om at blive integrationsminister bærer præg af hans sædvanlige ensidighed. For Naser er integration og indvandring lig med mennesker fra Mellemøsten. Andet hører vi ikke om.

Forståeligt, set fra Nasers synspunkt. Jo flere trosfæller Naser kan få lukket ind i Danmark, desto stærkere bliver de. Jo mere magt til muslimerne.

Under den såkaldte ,,Muhammed-krise” kom Naser gang på gang til at tale over sig. Lod, som om, han var tilhænger af ytringsfriheden, for indimellem at komme med, sikkert uigennemtænkte, udtalelser, at det var Naser kun i meget begrænset omfang.

Naser undlod da heller ikke at bebrejde Jyllands-Posten for, de i Nasers øjne, famøse, sårede tegninger. Naser forstod ikke dengang, som nu, betydningen af et ,,demokratisk lands grundlovssikrede ytringsfrihed”. At samme ytringsfrihed benytter sig af, at stille spørgsmålstegn ved en undertrykkende, især kvindeundertrykkende, middelalderlig, feudal religion.

 Men sporene fra dels Skandinavien, England og det øvrige Europa skræmmer. Her har vi i uhyggelig grad oplevet hvad ukontrollabel indvandring fra mellemøstlige lande har betydet.

Hvad mon grunden er til at Naser ønsker flere muslimer lukket ind i Danmark, når han samtidig postulerer sig forfulgt, ja ligefrem livstruet fra disse rabiate muslimers side? Naser der er, betalt af det danske folk, den danske stat, under døgnbeskyttelse af politiet. Tingene hænger ikke rigtig sammen.

Jeg spørger mig selv om truslen mod Naser virkelig er reel, eller er der tale om en vis planlagt strategi fra Nasers og trosfællers side. At den ,,postulerede” livstrussel i virkeligheden er det allerbedste dække for Nasers og trosfællers virkelig, reelle hensigter?

Nasers oprettelse af ,,Demokratiske Muslimer” er for mig det rene blændværk. Koranen godkender ikke, tolerere slet ikke demokrati. Noget der er direkte forbudt efter muslimsk lov. Ingen love står over Koranen for en muslim, heller ikke et frit lands demokratiske love.

Men for Nasers vedkommende kan man åbenbart nå langt med sine inderste hensigter, når det sker bag en smilende facade og bag ,,venskabets?” maske.

Gudskelov var det kun 2,8% af vælgerbefolkningen der lod sig narre af Naser. En procentdel der forhåbentlig snart bliver minimeret.

På ét punkt har Naser ret. De AFVISTE asylansøgere skal ud af asylcentrene. De skal nemlig slet ikke opholde sig her i Danmark, men sendes tilbage til deres oprindelseslande.

Det må være et folkeligt krav til Regering og Folketing af afviste asylansøgere forlader Danmark aldeles omgående.

Appelmulighederne bør stærkt begrænses, helst helt bortfalde.

For at vende tilbage til mit udgangsspørgsmål.

Er Naser naiv, snu eller marionetdukke for muslimske, rabiate kræfter?

Vort demokrati er sårbart. Vi skal ikke forære det væk. Vi skal ikke pjatte det væk. Vi skal ikke tillade at udemokratiske kræfter, under beskyttelse af demokratiet, forsøger at afskaffe VORT dyrebare demokrati.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810