27.09.2004

Dansk folkeparti ændrer kurs

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Der er ikke længere noget parti i folketinget, som står fast på kravet om repatrieringer

Ifølge Ritzau den 25 september er Dansk folkeparti nu parat til at bruge både kræfter og skattekroner på at integrere indvandrere og flygtninge.

Hidtil har Dansk Folkeparti klogt afvist at beskæftige sig med integration ud fra devisen om, at kræfterne var bedre brugt på at stoppe tilstrømningen.

Nu siger partiets næstformand, Peter Skaarup, at Dansk Folkeparti i folketingssalen vil lægge stemmer til at hjælpe nogle grupper af invandrere og flygtninge ind i det  danske samfund, nemlig dem, som enten har været her i landet for længe til at vende hjem, eller som er forhindret i det af krig og personlig forfølgelse. Og forudsat at de selv er indstillet på integration.

Årsagen til partiets kursændring skal ifølge Ritzau søges i en langt lavere tilstrømning via asyl og familiesammenføringer end under Nyrup-regeringen.

Nu har vi et lille pusterum, siger P. Skaarup  ”Og der er overskud, så det er muligt at være bedre til at integrere. Og derfor kan vi bedre diskutere det nu.”

Dansk Folkeparti har samtidig opgivet at slippe af med de grupper af invandrere med dansk statsborgerskab, som værger sig  imod at lade sig integrere, og som holder fast i at leve i et parallel-samfund herhjemme, som Peter Skaarup kalder det idet han udtaler:

”Vi må nok regne med, at der er kommet nogle – specielt fra Mellemøsten og mulismske lande – som det ikke kan lade sig gøre at integrere. Der er nogle, som er fundamentalistisk anlagt, og som man må give op over for. Til gengæld må der sættes ekstra ind over for de unge i indvandrerfamilierne.

Håbet må være de fremtidige generationer.”

Det er en ny kurs, der her bliver bragt på bane fra Dansk Folkeparti.

Det er en trist udvikling. Det vil i praksis sige, at der ikke længere er et parti i Folketinget , der står fast på repatrieringspolitikken!

Til oplysning for Peter Skaarup skal anføres følgende:

Der er ikke sket noget afgørende fald i antallet af fremmede i Danmark, tværtimod!

Der er stadigvæk folkeretslig mandat til at opsige tildelte statsborgerskaber!

Hvorfor benytter Dansk Folkeparti sig ikke af disse politiske muligheder?

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810