29.10.2007

Nødvendigt forslag.

Søren Krarup foreslår, at burkaklædte fratages retten til at stemme.

MF. for Dansk Folkeparti, Søren Krarup, har ifølge Berlingske Tidende søndag den 28.10. fremsat det fornuftige krav, at burkaklædte vælgere bør fratages retten til at stemme.

Det er udmærket.

PET, overvåger situationen omkring folketingsvalget, hvor der er mulighed for at udføre en terror-handling, med en stor effekt.

Derfor bør enhver, der går ind i et valg-lokale, kunne fremvise identifikationspapirer, hvis nogen tilforordnet beder om det.

Burkaen, er et velegnet klædningsstykke til at lave terror-handlinger i. Den bør forbydes overalt i det offentlige rum.

Det Radikal Venstre´s næstformand Morten Østergaard, og Det Konservative Folkepartis leder Bendt Bendtsen, har taget afstand fra Søren Krarups forsalg, -det bliver det ikke ringere af.

Kilde: Berlingske Tidende søndag den 28. oktober 2007.

Chris Kjær Jessen

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>