28.10.2007

Tanker fra Asmaa.

I matematikken står Ø for den tomme mængde. I valgkampen står det også for Asmaa Abdol-Hamid.

Ifølge Ritzau, overvejede Enhedslistens folketingskandiadat Asmaa Abdol-Hamid som 19-årig, om det var jøder, der stod bag angrebene på World Trade Center i 2001.

Men nu tager hun afstand fra sådanne konspirationsteorier. De skiller mere, end de samler, lyder det nu fra Enhedslistens omstridte folketingskandidat.

Til Ritzau siger A.Abdol-Hamid følgende:

"- Der er teorier om, at jøder skulle stå bag 11.september. Det påvirker de unge mennesker.

Jeg kan huske, da jeg selv begyndte at tænke over konspirationsteorierne som 19-årig i 2001 og satte spørgsmålstegn ved, hvordan jøder kunne blive evakueret.

Men man må tage afstand fra teorierne, ellers begynder man at sætte skel op mellem de etniske og religiøse grupper."

Man må sige, det er en "farverig" person Enhedslisten har fået på valgplakaten.

Kilde:Kristeligt Dagblad den 27.oktober 2007.

Ritzau.

Bestil bøger her>>>