26.10.2007

Tom retorisk valgkamp.

Man undgår at komme ind på de vigtigste spørgsmål.

Det kommende valg den 13. november, bliver en tom forestilling.

De forskellige partier, har hver deres kæpheste de skal forsøge at sælge til vælgerne.

Det store spørgsmål for alle europæere,- det bliver ikke bragt frem i debatten.

Spørgsmålet det er.

Vil vi  skabe et Fort Europa, hvor den europæiske kulturkreds kan leve sikkert og fredeligt, eller vil vi fortsætte dødemands-kursen, hvor Europa fortsætter med at åbne porten for en indvandring fra tredjelandene, der løbende destabiliserer de europæiske stater mere og mere?

Dette emne kommer ikke til at præge debatten i den kommende valgkamp i Danmark.

Dertil, er Pressen´s formåen ikke tilstrækkelig.

Det bliver de korte partikulære spørgsmål  der bliver centrum i en ligegyldig debat, om nogle få milliarder kr den ene  eller den anden vej.

Fortsætter ministeriet Fogh Rasmussen, der er der mulighed for, at en såkaldt stram udlændingelov vil fortsætte.

Men det er ikke tilstrækkeligt, hvad ministeriet Fogh Rasmussen, har klaret på dette område de seneste seks år.

Det fosser stadig ind med uvedkommende personer fra tredje-landene. Det bør der ændres på i fremtiden.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>