22.10.2007

Det nye Europa.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Vold og kriminalitet i islams kølvandsstribe!!!

  

Ifølge Dagbladet Politiken 21.10, er indvandrer-ghetto-bydelen   Slotervaart i Amsterdam ramt af uroligheder, efter at betjente skød en 22- årig ung mand, da han trængte ind på en politistation og stak to politifolk ned.

 Her trak han en kniv, sprang over skranken og jog en kniv i brystet og i ryggen på en kvindelig betjent, hvis lunge punkterede. En mandlig betjent prøvede at standse ham, men blev også ramt af knivstik, inden det første offer trak sin pistol og dræbte gerningsmanden.

 Den reaktion har ikke vakt forståelse i bydelen, hvor unge gik på gaderne i protest mod det, de opfatter som unødvendig politibrutalitet. Efterfølgende har brændende biler været et dagligt syn i Slotervaart.

 Ifølge nyhedsbureauet Reuters er den unge mand tidligere blevet afhørt af politiet, der mistænker ham for, at være en del af en gruppe millitante islamister, i Hofstadgruppen.       Et andet medlem af gruppen stod bag drabet på filminstruktøren Theo van Gogh i 2004.

 Politiet ønsker en hårdere kurs.

Efter skuddende mod knivangriberen er bydelens politistation blevet angrebet af stenkastende unge. Urolighederne menes at være dirigeret af en gruppe mænd, der tidligere er anklaget for at stå bag voldlige overfald, tyverier, indbrud og hærværk i bydelen

Ifølge hollandske aviser, har politidirektøren klaget over, at de unge voldsmænd bliver sat på fri fod af dommerne med det samme.

 Den hollandske justitsminister overvejer nu at stramme straffene for alvorlige forbrydelser.

Allerede før drabet på politistationen var der store spændinger i kvarteret, efter at en 14-årig dreng i forrige uge stak en to år ældre klassekammerat ihjel ud for deres skole.

 

 

Kilde: Dagbladet Politiken den 21. oktober 2007.

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810