15.10.2007

Spørgsmål til jounalistikken.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Altfor mange journalister er allerede tæmmet af islamisterne og tør ikke mere tage fat på væsentlige områder!!!

  

Efter chefredaktør Tøger Seidenfaden´s umodne og hovne tale ved Trykkefrihedsselskabet´s møde i Forfatterforeningen, den 2. oktober, hvor enhver hæderlig kritiker af den islamiske indvandring til Europa, blev omtalt som "som skidt, der er kommet til ære", vil det være passende at stille nogle spørgsmål til danske journalister, -herunder chefredaktører, om de mange problemer, som islams tilstedeværelse i Europa bringer med sig.

 Jeg har valgt ikke selv at stille spørgsmålene, - idet Ayaan Hirsi Ali, har stillet alle væsentlige spørgsmål i sin artikel i Berlingske Tidende den 29. juni 2007.under overskriften "Vågn op! Vesten står for civilisation"

 Her skriver A.H.Ali, bl.a:

 "Disse spørgsmål er legitime og fortjener seriøse svar.

Lad os først påvise en moralsk forskel mellem islam og muslimer. Muslimer er forskellige. Nogle ønsker at reformere deres tro. Andre ønsker at sprede deres tro ved hjælp af overtalelse, vold, eller begge dele. Andre igen er apatiske og ligeglade med politik. Nogle ønsker at konvertere til den kristne tro eller blive ateist som mig.

 Islam i sin nuværende form, som et sæt trosretninger, er fjendtlig over for alt vestligt. I et frit samfund, hvor jøder, protestanter og katolikker har deres egne skoler, bør muslimerne også have deres.

Men hvorlænge skal vi acceptere, at de muslimske skoler i vesten lærer børnene, at jøder er svin og hunde? Eller at de skal tage afstand til de vantro og at hellig krig er en dyd?

Er det ikke slående, at overalt i Europa, hvor der er store muslimske organisationer, kræves det, at man ikke underviser børn i Holocaust.

 Og hvad med de muslimske lande, hvor jøder, katolikker og protestanter ikke kan have deres egne skoler, kirker eller gravpladser? Hvis muslimerne kan lade sig omvende i Vatikanstaten, hvorfor kan kristne så ikke lade sig omvende i Mekka?

Hvorfor accepterer vi dette?

 Hvis kristne, jøder og ateister går ud på gaderne i stort omfang for at protestere mod de regeringer, de selv har valgt, på grund af krigen i Irak og krigen mod terror, hvorfor går der så ikke en tilsvarende mængder mulismer på gaderne i protest mod halshugningen af vestlige nødhjælps-arbejdere?

 Hvorfor hjælper muslimer ikke hinanden? Hvorfor er det jøder, kristne og ateister, der kæmper mod folkemordene i Dafur? Hvorfor går det ubemærket hen, når shia- og sunnimuslimer slår hinanden ihjel tusindfold? Det stemmer ikke, gør det vel? Hvis man spørger mig, "Hvad er journalistikkens rolle i dag" vil jeg opfordre til, at man netop belyser disse spørgsmål."

  

Kilde: Berlingske Tidende den 29. juni 2007.

         Ayaan Hirsi Ali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810