12.10.2007

Godt tiltag.

Ayaan Hirsi Ali, en klog og modig kvinde, som taler fjenden midt imod, skal måske have husly i Danmark.

Viceborgmester Alex Ahrendtsen (DF), har foreslået, at den hollandsk-somaliske forfatter og debatør Ayaan Hirsi Ali, skal have husly i Odense.

Den hollandske regering, som burde ha´taget ansvaret for hende efter mordtrusler fra islamister, -med bopæl i Holland, vil ikke længere betale for hendes ophold i USA, hvor hun har haft selvalgt eksil, efter mordet på filminstruktøren Theo van Gogh, som hun samarbejdede med om en islam-kritisk film.

Det er et udmærket initiativ A. Ahrendtsen har taget.

Nu slutter Trykkefrihedsselskabet op om ideen.

Selskabet mener ligeledes, at Ayaan Hirsi Ali skal tilbydes husly i Danmark, og indstiller nu A.H.Ali til den internationale liste over forfulgte forfattere. Det er nødvendigt at stå på listen for at opfylde den såkaldte friby-ordning, som skal beskytte forfulgte forfattere.

Godt tiltag fra Alex Ahrendtsen, og Trykkefrihedsselskabet.

Kilde: metroXpress tirsdag den 9. oktober 2007.

Nyhedsavisen torsdag den 11. oktober 2007.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>