10.10.2007

Falske begreber og berettigelser

Forfatter: Bent Jacobsen

Uden de omsorgs-krævende indvandrere havde der næppe været mangel på arbejdskraft

Falske begreber og berettigelser . . .

Af Bent Jacobsen 

Det er kun uvidende vrøvlehoveder og forræderiske demagoger, der bruger falske begreber som »fanatiske nationalister« og »fremmedhadere«! Vi her i Europa har i over 50 år været udsat for demografisk aggression. Stort set alle fremmede er kommet fra lande, der siden 1945 har femdoblet deres befolkningstal. Påstår disse propagandamagere for vor undergang virkelig, at det er »fremmedhad« at være modstander at tidoblingen her i Europa?

Og hvad angår »fanatisk nationalisme«: Hitler rasede i 1935 over »snæversynet nationalisme«, og krævede alle Europas nationalstater fjernet fra landkortet! Han var en fanatisk imperialist, ikke nationalist, og det er den slags imperialister, der har stået for alle krige ...

Når man påstår, at hele menneskeheden har rettigheder i Liechtenstein, hvilken chance har liechtensteinerne så for at overleve? Rettigheder uden pligter for hele den dybt uansvarlige menneskehed er juridisk svindel af verdenshistorisk format ...

Og så er der den påståede arbejdskraftmangel! Men det er langt snarere den enorme indvandring, der har skabt den. Ekstra mange klienter i socialsektoren, sundhedssektoren, uddannelsessektoren, integrationssektoren og den juridiske sektor har øget belastningen. Og hvem har ikke tænkt over, hvad der er brugt af arbejdskraft (og stadig bruges) til byggeri af ekstra boliger til nu 800.000 fremmede indtrængere i løbet af de sidste 40 år? Man kan have mistanke om, at dersom de ikke var kommet ind i landet, havde der slet ikke været tale om »mangel på arbejdskraft«.

Og hvad med at henlægge dele af produktionen til de lande, hvor ledigheden er stor? Østeuropa trænger til en modernisering af sit nedslidte produktionsapparat!

Men den kosmopolitiske mafia viste sit sande ansigt i 1972, da Arne Sørensen fra Socialdemokratiets inderkreds udtalte: »Danmark skal have fem millioner indvandrere!« Og den kosmopolitiske mafias EU viser jo også gennem Barcelona‑processen og Mediterranian‑aftalerne, hvor fanatisk opsatte man er på den generelle folkeopløsning, så ivrigt, at man åbenbart gerne går i ledtog med den fascistiske ideologi islam, åbenbart for at skabe en verden uden folkeslag, som Stalin ønskede det, og uden de nationer, som Hitler hadede så stærkt.

 

 

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810