26.09.2007

Kontakter i Danmark!!

En flygtningelejr i Libanon rekruterer hellige krigere.

Nyhedsavisen, har været en tur i Libanon, for at beskrive hvad der sker i den mest kendte og største flygtningelejr Ein el-Helweh i det sydlige Libanon. Det er her Libanons regering og hær ikke kommer.

Ifølge Nyhedsavisen, har de militante islamister i Ein el-Helweh-lejren kontakter over hele verden - også i Danmark. Kontakter der frit kan tage på ferie hos rabiate islamister for at lære kunsten at føre hellig krig.

Den franske forsker Bernard Rougier har i flere år undersøgt Ein el-Helweh-lejren. Her kontrollerer militante krigere dele af flygtningelejren og sender krigere til blandt andet Irak for at kæmpe mod de vestlige tropper.

Om tilknytningen til Danmark, siger Bernard Rougier bl.a.

"Danmark har et stort palæstinensisk miljø, og jeg er sikker på, at der er forbindelse mellem dansk muslimer og islamister i Ein el-Helweh.

En af de fatwa'er, som i 1990'erne retfærdiggjorde et mord på en fjende af en af de islamistiske grupper, kom sandsynligvis fra Danmark."

Bernard Rougier, har udgivet en bog om militante islamister i de libanesiske lejre.

Kilde: Nyhedsavisen tirsdag den 25 september 2007.

Michael S. Lund.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.