23.09.2007

Opfordring til Poul F. Hansen.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Også Poul F. Hansen stikker hovedet i busken, når det drejer sig om fremmeddebatten.

 

I Weekendavisen den 21 september, er der et interview af Anna Libak, med min gamle skolekammerat fra Hornslet Centralskole Poul F.Hansen. Af de fleste kendt som  TV-og Radioavisens mange årige korrespondent i Moskva.

 Årsagen til interview`et er, at Poul  F.Hansen (Polle), er blevet opstillet som folketingskandidat for Venstre i Brønshøj-Vanløse kredsen.

 Et af de områder, der har P.F.Hansens bevågenhed er fremmeddebatten.Til Anna Libak siger følgende:

 "Jeg indså, at det er forkert, når Venstre i en række år har ligget i læ af Dansk Folkeparti.

Vi kan ikke overlade kampen til dem, for de skræmmer oplyste mennesker væk. De er alt for nemme at affærdige som racister og patetiske nationalister, som når de flirter med et kolonihavehus på deres landsmøde. 

Desuden skærer de muslimerne over en kam og vil henføre alle problemer til suraer og sætninger i sharia og Koranen, selv når disse problemer åbenlyst har sociale og kulturelle rødder." 

Jeg må sige til P.F.Hansen, ser du ikke forfaldet i Europa.

Det gælder overalt. I London og andre store britiske byer, er der store etniske spændinger de forskellige grupper imellem. Det vil tiltage de kommende år. Sikkerheden i London er ikke hvad den har været, at tage undergrunds-banen, er blevet det rene roulette-spil.

 I Frankrig er en stribe af storbyerne med Paris i spidsen, ved at udvikle sig til opløste samfund, hvor optøjer kan tændes ved den mindste gnist. 

I Tyskland, hvor arbejdsløsheden stadig er stor, er mange tyskere stærkt utilfredse med den fortsat stigende tilstrømning af fremmede fra tredjelandene.

 I Holland ligeså, her er de unge rigtige hollændere begyndt at forlade landet. Af den simple grund, at enhver der kan tænke og se, er klar over,  at dette letsindige projekt med at multietnisere Holland, vil ende med optøjer og dyb krise.

 Det samme er tilfældet i Spanien.

 Derfor er situationen den, at tingene skal siges lige ud.

Her har dit parti Venstre svigtet,

Der har været nogle få personer i Folketingsgruppen, som har rejst nogle partikulære spørgsmål omkring indvandringen fra tredje-landene, bl.a Birthe Rønn Hornbeck - men konkrete tiltag har der ikke været nogen af. I angst for at komme i det "dårlige" selskab, har bla. Venstre valgt at lade udviklingen gå sin skæve gang.

Men konsekvenserne, - de udebliver ikke. 

Resultatet er, at i de ca 2450 dage ministeriet Fogh Rasmussen har haft regerings-magten, er antallet af tilkomne personer fra tredjelandene pr. år, nøjagtig på samme niveau som under ministeriet Poul Schlüter og ministeriet Poul Nyrup Rasmussen.

En kendsgerning, Dansk Folkeparti´s leder Pia Kjærsgaard skulle begynde at tænke over, - i stedet at rejse land og rige rundt og bilde folk ind , at der er styr på indvandringen til Danmark.

Det er groft politisk bedrageri.

Sagt lidt nænsomt, er Pia Kjærsgaard blevet et problem for debatten om fremmedpolitiken!!!

 Derfor, har den kreds af personer der i mange år har deltaget i den hårde indvandre-debat, været nødt til at sige tingene skarpt og præcist.

Det gælder især Søren Krarup, Jesper Langballe, Lars Hedegaard, Helle.M. Brix, Ole Hasselbalch, Hary Vinter, og din egen bror Torben Hansen,  o.m.a

.At nogen har forsøgt at sætte racist-stemplet på os, ja det bliver deres egen sag.

 Men ellers, velkommen i kredsen af kritikere af multieetniseringen af Danmark Polle.

Skulle du komme til at mangel fakta-oplysninger, kan du trygt henvende dig til Den Danske Forenings sekretariat.Her er der bl.a 20 årgange af bladet Danskeren, fyldt med store artikler om multietniseringen af Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810