21.09.2007

Ny kurs Pia Kjærsgaard,- ikke parade.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Vi kommer ikke uden om REPATRIERING

  

På Dansk Folkeparti´s årsmøde i Odense Congress Center, var EU- parlamentariker Mogens Camre fremme med et forslag om, at mellem 1.000 og 2.000 herboende muslimer bør forlade Danmark.

Camre er af den opfattelse, at det danske samfund udviser eftergivenhed overfor medlemmer af yderligtgående muslimske organisationer.

 Her nævner Mogens Camre bl.a. medlemmer af den islamiske organisation Hitz-ut Tahrir.Det er udmærket, at der er nogle folkevalgte, der nu begynder at tale om repatriering.

Det er det de fleste vælgere forventer af Dansk Folkeparti.

At det ikke bliver modtaget med alvor fra de andre partier, bør Dansk Folkeparti se stort på.

 Det afgørende er, at begrebet repatriering bliver rejst i Folketinget.

At den konservative integrationsordfører, Henriette Kjær, har svært ved at tage Camres melding seriøst, ved at hævde "Det er populisme, og de ved godt, at det ikke kan lade sig gøre" bør ikke afholde Dansk Folkeparti fra at gå i front med det altafgørende politiske spørgsmål i Danmark

  

Uden repatriering, vil Danmark om få årtier være et samfund med et meget stort islamisk "mindretal". Det vil i praksis sige, at vi får franske og britiske tilstande, hvor ghetto-optøjer, og terror-handlinger bliver en del af den danske fremtid!!

Det er den kurs vi er på vej imod!!!

Trods påstande om at VKO-samarbejdet har bremset tilstrømningen af muslimsk indvandring. Det er på ingen måde tilfældet!!!

 At Pia Kjærsgaard, forsøger at give udtryk for en stram udlændinge politik, ved at skælde ud på landets kommuner. Eller ved at gøre  rituelt slagtet kød til noget centralt. Svømmehaller, der ikke bør holde lukket af hensyn til muslimske kvinder. Bederum i offentlige bygninger, viser blot at Dansk Folkeparti`s leder, ikke har forstået den demografiske udvikling, i Europa og Danmark.

Det bør P.Kjærsgaard ændre på, hvis man fremover skal tage Dansk Folkeparti alvorligt.

 Det er sådan, at når det muslimske samfund i Danmark når et tilpas stor antal, da vil dette samfund blæse danske politikere et stykke, - også Dansk Folkeparti.

Så vil det selv sætte en islamisk dagsorden. Det vil sige mindre rum til "danske værdier"

  

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, søndag den 16. september 2007.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810