18.09.2007

Nedslående Pia Kjærsgaard

Forfatter: Harry Vinter

- hun tror, at muslimer kan integreres

I et interview i TV2-nyhederne kl. 19 om Dansk Folkepartis ønske om forbud mod tørklæder i offentlige institutioner blev formanden Pia Kjærsgaard spurgt, om hun vil have alle muslimer ud af Danmark.

Det benægtede Pia Kjærsgaard på det bestemteste.

Det var en meget nedslående oplevelse.

Der findes altså intet parti i Folketinget, som går ind for muslimernes repatriering.

Situationen er alvorlig, for selv med et totalt indvandringsstop vil de herboende muslimer føde sig til flertallet i landet i løbet af få årtier. Hjemsendelser der derfor bydende nødvendige, hvis vi skal forhindre, at ”tørklædefolket” på demokratisk vis indfører det umenneskelige samfundssystem, som de kom til Danmark for at slippe bort fra.

Den Danske Forening står efter 20 års virke stadig som den eneste seriøse politiske kraft i Danmark, som insisterer på repatriering.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.