12.09.2007

Rapport fra Bruxelles

Forfatter: Anders Bruun Laursen

- hovedstad i politistaten EUSSR

Kære venner.
 
Lige hjemkommet fra Brussels må jeg give Paul Belien ret: EU har udviklet sig til en politistat.
Se denne forfærdelige video, hvor man tager fat på 154 flamske demonstranter (TV2-nyhederne) med en jernnæve, som jeg kun kender fra Hitlertiden og Sovjet. http://www.brusselsjournal.com
 
Det her beskrevne skete på Place Schuman lige foran EUs enorme og knugende hovedkvarter i glas of beton.
 
Men det I ser på videoen kan nok have en speciel grund: Flamlænderne vil træde ud af Belgien og slutte sig til Holland efter en folkeafstemning. Sker det, vil Vallonien blivesplittet i 4 dele: 1 del vil i flg. Bruusels Journals redaktør , Paul Belien, gå til Frankrig, 1 del til Luxembourg - og en del til Tyskland. Mens Bruxelles så kan indtage samme status som Washington D.C.: Hovedstad for det imperialistiske EU (Barrosos ord) - en by, som faktisk regeres af islam - som model og opmuntring til andre europæiske muslimer. Man har her fra politiside totalt ignoreret parlamentarisk immunitet. Jeg talte med 2 øjenvidner, der fortalte, at en på Place du Luxembourg udpeget politibetjent - en stor pryggel - slog Dewinter til jorden med et kæbestød!!
 
Jeg og 7 danskere, så vidt jeg kunne bedømme, befandt os 2 km længere borte på Place du Luxembourg - foran Europa-parlamentet . Her var der et politiopbud, som jeg aldrig har set magen til - incl. vandkanoner! Nogle unge tætklippede mænd overfusede Anders Gravers på fransk. De tilhørte formentlig en moddemonstration, som kaldte os nazister - som sædvanligt. Politiet greb talrigt og overmægtigt ind med førergreb op ad en væg og kropsvisiterede dem - hvorpå de blev kørt væk.
 
Det, jeg oplevede var ikke en demonstration - men en manifestation fra især unge mennesker fra Østeuropa og England . Derimod ingen tyskere efter Ulfkottes forræderi, såvidt jeg kunne skønne. Tyskerne har et forbudskompleks. De er veldresserede og artige. Parolen er åbenbart stadig: "Fuehrer befiehl - wir folgen". Det var let for Merkel og co. at forbyde omtale af demonstrationen - som Ulfkotte løgnagtigt på egen hånd havde "aflyst".Og så var tyskerne, som havde lovet at stille med 30.000 mand, pacificerede.
 
Vi gjorde ikke andet end at træffes og snakke i et par time samt at sætte os ned og med et minuts stilhed mindes ofrene fra 11.09.2001. Og det kunne politiet ikke rigtigt gøre noget ved - især vel fordi der var et utal af pressefolk iblandt os. Deriblandt Svenning Dalgård.
 
Dette her har som sagt udviklet sig til en politistat: Demokratiet kan kun forsvares mod muslimske overfald på fredelige demonstranter eller træf med et armélignende politiopbud. Endvidere er politiet altså begyndt at dyrke politik med SA-metoder - efter hvor deres sympati ligger. Og Bruxelles er overvejende fransktalende. Der var tilkaldt politi fra f.eks. Antwerpen til forstærkning. Men disse flamlændere blev holdt i periferien!!
 
Jeg føler mig temmelig betydelig:Sikken en skræk vi har givet borgmester Freddy Thielemans og Euromediterranien-pamperne, siden de opbød så meget politi. Vi demokrater er virkelig farlige folk 
 
VH
Anders

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810