09.09.2007

Ny formand for DDF

Forfatter: Harry Vinter

Harry Vinter træder et skridt tilbage

Som jeg ofte har givet udtryk for - bl.a. i min præsentation på www.dendanskeforening.dk - ville jeg hellere bruge min tid på alt andet end Den Danske Forening.

Det ønske har inderkredsen i Den Danske Forening taget til efterretning på et møde i dag, søndag.

Fra i dag får jeg lidt mere tid til at dyrke mine reelle interesser, idet Keld Rasmussen har sagt ja til at afløse mig på formandsposten. Jeg fortsætter herefter som menigt styrelsesmedlem.

Tomas Kierstein fortsætter som næstformand og skal desuden fungere som foreningens pressetalsmand.

Endelig indtræder virksomheds-konsulent Ole Gerstrøm som nyt styrelsesmedlem.

Keld og jeg har en hel del til fælles. Vi har begge rod i den politiske venstrefløj, og vi arbejder begge med mange internationale kontakter i det daglige. Mens jeg fortrinsvis arbejder sammen med japanere, arbejder Keld mest med folk i Kina og Østeuropa.

Vore internationale erfaringer er selvsagt af uvurderlig betydning for vort arbejde i Den Danske Forening.

Men nu træder jeg et skridt tilbage og vil bruge lidt mere tid på mig selv og min familie.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.