08.09.2007

God nyhed.

Det var på høje tid, at hun forsvandt.

Ugens gode  nyhed, er ubetinget meddelelsen om Elsebeth Gerner Nielsen´s afgang fra Folketinget.

Hun vil blive husket som halal-mannequin, med islams kvindelige våbenskjold - tørklædet - ved siden af fiskerkonestatuen på GL.Strand.

Hun har i hele sin folketings-periode, flittigt arbejdet for at Danmark er blevet et multi-etnisk land.

Resultatet ved hendes afgang er, at Danmark, - i kraft af et  islamisk samfund i sin midte på ikke under 215.000 personer, nu er blevet mål for terror-organisationen Al-Qaeda, der ikke har svært ved at finde fod-soldater i op til flere af de talrige moskeer rundt om i Danmark.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.