08.09.2007

Tid til handling!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den muslimske befolkningsgruppe er i gang med at avle sig til magten. Hvad gør politikerne???

 De danske dagblade, er i disse dage stærkt optaget af den nye terror-sag. Det skorter ikke på forklaringer om, hvorfor det er gået så galt i Danmark.

Med fire terror-sager, kan man sige, at "vi er helt godt med her hjemme".

 Det eneste, der ikke bliver berørt, er sprørgsmålet om, hvorfor skal Danmark overhovedet lade muslimer få fast bopæl i landet.

Hvad enten man kan lide det eller ej, - så er den nu permanente terror-trussel, en bitter frugt af 30 års islamisk indvandring.

Det gælder ikke blot i Danmark, men overalt  Vesteuropa.

Vil vi leve med det?

 Hvis det fortsætter,- og det gør det,  med næsten samme indvandrings styrke som de forgangne 30 år, vil Danmark i løbet af få årtier stå med et stort islamisk samfund, der vil blæse vore sekulære frihedsrettigheder et stykke.

 Man må stille det spørgsmål, hvor langt vil landets folkevalgte tillade sig at ekspermentere med Danmarks fremtid og sikkerhed?

Hvor mange terror-sager vil man kunne klare i den nærmeste fremtid?

Har regering og Folketinget en smertegrænse?

 Fra politisk side, kommer der mange forskellige råd og ideer.

Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V). advarer i Morgenavisen Jyllands-Posten den 7.9, imod en kollektiv dæmonisering af unge muslimer.

Men på et par spørgsmål fra journalisterne Dorte Ipsen Bodddum og Anne Mette Svane erkender ministeren, at kampen mod radikalisering af unge muslimer ikke kan klares med nye lovparagraffer.

 Hertil siger R.Hvilshøj følgende:

 "Vi kan ikke regulere folks følelser. Det er bløde områder, fordi det handler om, hvordan vi får de unge sikkert i havn, så de føler, at de hører til her, og at de lever i et samfund, hvis værdier de grundlæggende vil bakke op om.

Men der findes ikke et svar på denne problemstilling, og vi har ikke bare i Danmark, men hele Europa flere spørgsmål end svar."

 På et spørgsmål fra JP-journalisterne om , "De mistænkte i terror-sagen er alle muslimer. Hvilken rolle spiller religion?" Svarer R. Hvilshøj med følgende:

 "Det er et faktum, at der er en ekstremistisk og fundamentalistisk form for islam, som tiltrækker nogle af disse unge mennesker. Men det handler ikke om, hvorvidt det er forkert at finde en identitet i en religion.

For det kan mange gøre på en sund og fornuftig vis, og det skal vi ikke dæmonisere. Men det er ekstremismen og fundmentalismen der er farlig."

 Her tager Rikke Hvilshøj, - og dermed ministeriet Fogh Rasmussen fejl.

Islam, er ikke blot en religion, man kan finde sin identitet i , - det er en lovreligion, som ikke kan indpasses i de europæiske samfund.

Uagtet, hvor mange integrations-planer man sætter i værk.

 Muslimer såvel i Danmark,  som andre steder i Europa går i stort tal ind for sharia-loven. I Storbritannien er 36 procent af unge britiske muslimer tilhængere af dødsstraf til dem der forkaster islam.

På verdensplan, går 8 procent ca 80 millioner mennesker ind for terror-angreb mod USA.

 Må disse betragtninger nå Ministeriet Fogh Rasmussen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810