07.09.2007

Rikke Hvilshøj har ikke fattet en dyt

Forfatter: Harry Vinter

– og det har de heller ikke i Dansk Folkeparti

”Unge muslimer har det svært med identiteten mellem danske værdier og forældrenes kultur”, udtaler integrationsminister Rikke Hvilshøj som forklaring på muslimers hang til vold og terror.

Hendes forklaring holder ikke af den enkle grund, at muslimer terroriserer deres ikke-muslimske omgivelser overalt i verden. Også i lande, hvor de har levet i århundreder.
Det gælder f. eks. i Nigeria, Sudan, Somalia, Egypten, Irak, Saudi Arabien, Tjetjenien, Pakistan, Indien, Thailand, Indonesien og Filippinerne.
Selv i Tyrkiet udsættes de få kristne, der er tilbage efter tidligere tiders massakrer, for chikane, og flere kristne er blevet myrdet indenfor de seneste år.

Når Rikke Hvilshøj og andre ikke ved det, skylders det formodentlig, at medierne undladere at orientere om disse overgreb, - når der da ikke lige optræder vesterlændinge blandt ofrene, som der gjorde ved bombeterroren på Bali i 2002.

Det eneste, der kan skåne ikke-muslimer for overgreb, er massiv repatriering til de lande, hvor muslimerne allerede forlængst har udryddet alle ikke-muslimer.

Hvem kan udstede en garanti for, at det samme ikke også vil ske her? Enhver, der har øjne at se med, kan jo konstatere, at det allerede er i gang med at ske!

At Dansk Folkeparti bakker op om Rikke Hvilshøjs udsigtsløse integrationsbestræbelser, er dybt at beklage.

De skal ikke integreres - de skal hjem!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810