07.09.2007

Ingen naturlov.

Hjemsendelse er den eneste kur mod den stigende islamisme i Danmark!!!

Terrorforsker og lektor ved Københavns Universitet Peter Viggo Jacobsen, er af den opfattelse, at selvom PET, afslørede den aktuelle terror-plan, vil det ikke få de millitante islamister til at lægge sprængstoffet på hylden.

Hertil siger P.V.Jacobsen:

"Den vrede, Vestens politikker har medført, betyder, at vi vil blive konfronteret med denne trussel lang tid endnu.

Vi må konstatere at det ikke er lykkedes os at vende stemningen til fordel for os i de lande, hvor eks.vis al-Qaeda rekrutterer fra."

Jeg er ikke enig i denne konklusion

Det er ikke nogen naturlov, at der skal opholde sig 215.000 muslimer på dansk område. Det kan der ændres på.

Det er et spørgsmål om tilstrækkelig politisk vilje, - og det vil sige, at der fra det danske folk bliver truffet den beslutning om, at Danmark fremover, - ikke- skal være et kamp-område for fanatiske islamister.

Må alvoren trænge ind i de mange danske hjem.

Kilde:24timer den 6. september 2007.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.