07.09.2007

Islamisk terror, - en politisk udfordring!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hver gang islamisterne har angrebet Vester, ser vi vestlige eksperters tudefjæs i aviser og medier, hvor de spørger om hvad vi gør forkert.

  

Chefredaktør på Nyhedsavisen David Trads, skriver i en ledende artikel den 6.9 under overskriften "Terror-truslen er også vores skyld".

Her stiller Trads spørgsmålet, "Hvorfor findes der unge her i landet som afskyr os så meget, at de kan finde på at slå  uskyldige ihjel i terroraktion?

 David Trads hævder, at den årelange nedladende tone i udlændingedebatten, som selvklart opfattes af danske muslimer som et ydmygende signal om, at de udgør en umådelig belastning,- og at dette skaber grobund for militante muslimer.

 Det er muligt:

Men Islam og de mange tilrejsende muslimer, udgør også et kæmpe problem. Økonomisk, sikkerhedsmæssigt, og opsplittende for den danske enhedskultur.

Nu har vi tilmed fået en kontant og måske vedvarende terror-trussel i det ellers fredelige Danmark.

 Derfor, skal der ikke bygges bro, - men derimod, skal der skabes et folkeligt krav om, at man skal påbegynde en storstilet repatrierings-plan for hovedparten af  de herboende muslimer. Dette, er den store politiske udfordring!!!

De mange meningsdannere, der de seneste 25 år har plæderet for den islamiske indvandring til Danmark, har påtaget sig et kæmpe ansvar, og må erkende et kollaps.

 Danmark, er i dag et terror-mål, bl.a i kraft af, at militante islamitiske organisationer, - herunder al-Qaeda, har nemt ved at finde fodsoldater iblandt de unge muslimer.

Uden disse meningsfæller i Danmark, var situationen noget anderledes.

 I en Kontra artikel til Trads-lederen, skriver den markante historiker Lars Hedegaard følgende:

 " Det slår aldrig fejl. Hver gang nogle muslimer finder på at sende et antal danskere til Helvede, tropper meningsdannere op og spørger, hvad vi dog har gjort, siden de hader  os så meget.

 Svaret er, at de hader os, uanset hvad vi gør. Om vi så sad musestille og bævrede i en krog, ville de hade os

Alene fordi vi eksisterer og endnu ikke har bøjet os for islams krav om verdensherrdømmet. Hvis muslimerne ikke bryder sig om `tonen` i den danske debat, er der ingen der holder på dem.

Jeg kan heller ikke lide tonen i Saudi-Arabien og væmmes ved stening af kvinder og offentlig hængning af bøsser som i Iran. Derfor holder jeg mig langt væk.

 Hvad så med Irak og Afghanistan, som vi ustandselig får revet i næsen som forklaring på muslimernes ubændige raseri?

Ja, hvis vi trak os ud, ville de finde noget andet at hidse sig op over.

For eksempel at Spanien og Grækenland har afkastet det muslimske åg, for det må de ikke, når de én gang har været under muslimsk herredømme.

 Det holder ikke op, før hele verden er underlagt firmaet Muhammeds eftf. Det er simpelthen det, islam går ud på.

Men selvfølgelig letter det erobringen, at vesterlændinge bryder sammen  i selvbebrejdelse, hver gang nogen lover dem tæsk, i stedet for at forsvare sig. Imamerne kunne ikke have ønsket sig nogen bedre strategisk situation."

  

Kilde: Nyhedsavisen torsdag den 6. september 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810