31.08.2007

Kun en løsning.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Majoriteten i mange ungdomsklubber er medlem af Hizb-ut-Tahrir.

 

 Ifølge Nyhedsavisen torsdag den 30 august, var cirka 80 ud af 100 medlemer i den kommunalt støttede københavnske ungdomsklub Ry 27 tilhængere af Hizb-ut-Tahrir.

 Til Nyhedsavisen  Laurits Nansen og Leny Malacinski, siger den tidligere souschef i klubben Knud Volmers bl.a.

 "Omkring 80 af de cirka 100 medlemmer var tilhængere af Hizb-ut-Tahrir. De gik til partiets møder og kan betegnes som fanatiske."

 En anden medarbejder, der var ansat i klubben i den samme periode, bekræfter, at de fleste af drengene var tilhængere af Hizb-ut-Tahrir.

Han siger hertil følgende:

"Min vurdering er, at 10-20 procent af medlemmerne var direkte aktive i Hizb-ut-Tahrir. De delte foldere ud og gik til organisationens møder.

Oveni var der ca 50 procent, der sympatiserede med Hizb-ut-Tahrirs livssyn.

De snakkede om, at demokrati var noget forfærdeligt noget. De var imod dans, fordi de sagde, at det var i strid med islam.

 De sagde til mig: "Vær glad for, at du ikke er jøde. Så ville vi gøre det svært for dig." fortæller den ansatte, som ønsker at være anonym. 

De Radikales gruppeformand i Københvns Borgerrepræsentation Muna Sareen, kalder sagen en "skandale". Han vil nu have undersøgt, hvor mange der er tilhængere af Hizb-ut-Tahrir i Københavns ungdomsklubber for at kunne planlægge en pædagogisk indsats.

 Igen en naiv radikal sjæl.

Hvis der er noget unge muslimer er kolde overfor,- så er det en radikal politiker, der vil forsøge at føre dem ind på den sekulære vej.

De har deres. Det er det de er forankret i.

Derfor er der ingen løsning med rabiate islamiske kræfter i Danmark, - dog, er der en vej, - nemlig repatriering til deres islamiske hjemlande.

Det er her de hører til.

  

Kilde: Nyhedsavisen  torsdag den 30. august 2007.

   

         Laurits Nansen og Leny Malacinski

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810