27.08.2007

Et EU-problem.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

EU-kommissær prøver at tørre skepticisme mod indvandring af på bl.a. Danmark. Ikke ét ord om at åbne ladeporten til Europa og smide nøglen væk.

 

Ifølge Ritzau den 26. august, advarer EU´s justitskommissær, Franco Fratinni i et interview søndag med den tyske søndagsavis Bild am Sonntag, om en stigende højreekstremisme og fremmedhad i EU.

 Advarslen gælder bl.a. udviklingen på den front også Danmark.

 Til interviewet i Bild am Sonntag siger Franco Fratinni bl.a.

 "Der er fem lande i EU, vi er særligt bekymrede over. Disse omfatter Tyskland, men også Frankrig, Belgien og Danmark, ligesom tingene ikke ser meget bedre ud i mit eget hjemland, Italien."

 Interviewet med den italienske EU-kommissær er  blevet til i anledningen af en racistisk episode sidste weekend i Tyskland, hvor såkaldte højreekstremister jagtede og gennembankede en gruppe indiske mennesker i forbindelse med en byfest i byen Mügeln.

 Det er naturligvis en meget trist episode, at personer bliver overfaldet, -blot fordi de tilhører en anden etnisk befolkningsgruppe.

 Men, denne udvikling har været til at forudse i snart mange år.

EU´s vanvittige planer om et multikulturelt Europa, har jo bl.a. den omkostning, at den ringest stillede del af europæerne, betaler alle omkostninger ved den store indvandring.

 Derfor går radikale grupper idag voldeligt til modangreb.

Franco Fratinni, kan blot se på udviklingen i Italien. Især i Nordialien, hvor bomberne nu bliver taget ibrug overfor planlagte moske-byggerier.

 Hvis, EU ønsker at ændre på disse tilstande, må den enorme indvandring til Europa stoppes. Sker det ikke, kan den nuværende og kommende justitskommissærer glemme alt om et fredeligt Europa i fremtiden.

 

 

Kilde: Ritzau den 26. august 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810