20.08.2007

Demonstration mod en belgisk borgmester

Forfatter: Red

De allestedsnærværende halvhjerner fra BZ prøvede at dræbe demonstranter.

 
----- Original Message -----
Sent: Sunday, August 19, 2007 12:54 PM
Subject: SIAD Info

Dette er en meddelelse fra SIAD's Infoliste


1. Vellykket demo ved Belgiens ambassade

2. Angreb og drabsforsøg på SIAD medlemmer


Vellykket demo ved Belgiens ambassade

   

Anders Gravers: "I EU i dag                Manifestation foran

mister borgerne ytringsfrihed.        Belgiens ambassade 

 

Slagordene "Ytringsfrihed NU!" og "Fri tale for frie folk!" gjaldede i gaden da omkring 30 var mødt op for at protestere over Bruxelles borgmesters egenrådige beslutning om at forbyde en fredelig demonstration arrangeret af Stop islamiseringen af Europa i EUs hovedstad d. 11. sep.

Anders Gravers, SIOE Danmark, fortalte tilhørerne om SIOEs opståen og om den massive opbakning fra landene i Europa. Læs om dette fra Kristeligt Dagblad.

Anders Gravers kom ind på undertrykkelsen af ytringsfriheden fra en mand der sidder på en af Europas topstillinger, nemlig borgmesteren i Eu-hovedstaden Bruxelles, Freddy Thielemans.

 

EU taler i øjeblikket meget om demokratisering, men dette er ikke virkelighed for Freddy Thielemans. Han vil stoppe den første og største demonstration i Europa nogensinde der skulle gøre politikerne i EU opmærksomme på at befolkningerne i EU ikke deler deres glæde ved at forvandle EU til en halv-islamisk stat, men at mange borgere nu siger stop til islamiseringen af Europa.

Hvordan kan man sidde som borgmester i EU-hovedstaden og forbyde et offentligt nødråb? Det kan Thielemans fordi halvdelen af hans partigruppe er muslimer og at han er valgt ind på muslimske stemmer og fordi han påstår at han ikke kan garantere for sikkerheden ved demonstrationen.

Vi spørger bare: Hvordan kan han så garantere for sikkerheden for EUs institutioner hvis EU en dag tager en beslutning der er upopulær hos den islamiske befolkning i Bruxelles? Det er noget vrøvl og det ved Thielemans også godt, fordi politiet havde forklaret os at de kunne håndtere opgaven, men det var en politisk beslutning at tillade demonstrationen.

Dette forbud tyder på et mere og mere udemokratisk Europa.


Angreb og drabsforsøg på SIAD medlemmer

 

Efter den fredelige demonstration foran Belgiens ambassade med et iøvrigt udmærket politiopbud, fik vi at vide af politiet at der var observeret autonome i området men at området var sikret. Demonstrationen opløstes og en lille flok på 7 personer gik sammen fra stedet med demonstrationsskiltene.

Da vi var nået ned til bilerne, kom der cyklende ca. 15-17 autonome der alle på tælling greb efter inderlommen og der blev kastet med fyldte flasker mod os. Derefter kom der poser frem med flere flasker der blev kastet. En af flaskerne var meget tæt på at ramme en kvinde fra vores gruppe. Af nedslaget at dømme ville hun være blevet dræbt hvis hun havde fået den i hovedet. 5 af vores medlemmer brugte skiltene som skjolde og en af dem havde en rottweiler i snor som vi havde i en af bilerne. Da de 5 gik mod de autonome fortrak de og blev tilsidst jaget på flugt. Politiet ankom kort efter og idag er der indgivet anmeldelse om autonomes angreb og forsøg på drab på SIAD medlemmer. Læs mere her..

Det er chokerende at indse at disse autonome er parat til at slå ihjel for at standse almindelige menneskers ret til at ytre sig. Dette fænomen er ofte set i historien. Det kaldes fascistiske metoder for at stoppe ytringer der ikke harmonerer med den fascistiske tankegang. Og man skal samtidig huske på at de har gået Freddy Thielemans ærinde.
 


 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810