16.05.2023

Danmark ikke længere frit

Forfatter: Lars Hedegaard

Det tog kun 50 år at tage livet af Danmark

Her hviler friheden – elsket og savnet

Herboende muslimer har nu fået officiel vetoret over, hvad skolerne må undervise i. Det står klart, efter at en sikkerhedsvurdering fra PET fastslår, at det kan få sikkerhedsmæssige konsekvenser, hvis man viser Muhamed-tegningerne for eleverne. Eller med rene ord: Muslimer vil sandsynligvis gribe til voldshandlinger, hvis man ikke gør, som de befaler. 

Det har fået regeringen til at opgive at støtte et beslutningsforslag om at inddrage Muhamed-krisen i folkeskolens historiekanon. Det lovede Venstre ellers under valgkampen.

At muslimer reagerer med vold, når nogen antaster deres ideologi, har været almindelig viden de seneste 1400 år for enhver, der har gidet åbne en bog. Ikke desto mindre har skiftende regeringer, en slesk presse, kultureliten og løgnagtige ”eksperter” gennem årtier forfulgt enhver, der omtalte denne kendsgerning, som ”racister”, ”fremmedhadere”, ”højreekstremister” eller ”skimlede kældermennesker”.

Nu, hvor regeringen må indrømme, at den har fyldt borgerne med løgn om ”fredens religion”, og at Danmark ikke længere er frit, men underkastet en fremmed besættelsesmagt, kunne man i det mindste forvente, at politikerne sagde undskyld for at have ødelagt fædrelandet. Men de skal selvfølgelig ikke have noget klinket og nøjes med at lade, som om Danmark er blevet offer for ugunstig skæbne, som de ikke kunne gøre noget ved, mens sandheden er, at det er deres egen politik, der har afstedkommet ulykken. Politikerne kan ikke påstå, at de ikke var blevet gjort opmærksomme på konsekvenserne af den islamiske masseindvandring, men de og deres ”eksperter” foretrak at le hånligt ad enhver advarsel. Og med ca 400.000 Allah-troende i landet er det for sent at gøre noget.

Man kunne naturligvis standse yderligere muslimsk indvandring, lukke moskeerne, holde op med at uddele statsborgerskaber til profetens forkæmpere, tage statsborgerskabet fra fremmede, der ikke kan opføre sig ordentligt, og smide dem ud af landet eller internere dem, hvis de nægter at rejse.

Men det er der vist ikke et eneste af Folketingets partier, der går ind for. Altså går det kun én vej – mod stadigt mindre frihed, indtil vi ender i en situation, hvor islam sidder på hele magten.

Det tog kun 50 år at tage livet af Danmark.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810