02.11.2003

Bashy Quraishy og Danmark

Forfatter: HVEfter nylige avisskriverier om indvandrerorganisationen POEM og den nu afgåede formands manglende evne til at tælle, kan vi konstatere, at pakistanern Bashy Quraishy stadig befinder sig i landet.

Bashy Quraishy bekendtgjorde ellers flere gange i løbet af 1990’erne, at racismen i Danmark nu havde nået et sådant niveau, at han ikke længere ville være her.

Det er derfor interessant at læse, hvad Bashy Quraishy skriver om Danmark, når han tror, at hans ”landsmænd” ikke kigger ham over skulderen.

I en pressemeddelelse af 6/3 2002 skrev Bashy Quraishy i sin egenskab af formand for den europæiske anti-racisme-organisation ENAR (Bashy er en mand med mange formandsskaber!) blandt andet følgende:

”Denmark up until now has always been in the forefront of the struggle against injustice, fight against racism and for upholding of human rights all over the world.”

(Danmark er indtil nu altid gået forrest i kampen mod uretfærdighed, bekæmpelsen af racisme og for opretholdelsen af menneskerettigheder overalt i verden)

Kilde: www.enar-eu.org/en/press/2002-03-06.shtml

På den baggrund er det svært at forstå, hvorfor Bashy Quraishy konstant har beklaget sig over forholdene i Danmark igennem de seneste 15 år!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810