09.04.2007

Kontakt Den Danske Forening, Omür Ohron

Forfatter: PVJ

Vi kan fortælle et og andet om situationen i Danmark

Den Europæiske Organisation for Sikkerhed og Samarbejde OSCE, har ifølge Dagbladet Politiken udarbejdet en rapport om Danmark, som endnu ikke er offenliggjort.

OSCE-ambassadør Omür Ohrun, kritiserer ministeriet Fogh Rasmussen, for at "at have forværret danske muslimers stilling gennem de seneste fem år".

OSCE-ambassadøren afslører samtidig, at han flere gange i efteråret advarede udenrigsminister Per Stig Møller om, at regeringens håndtering af karikaturkrisen var uklog.

Ambassadør Omür Ohrun er repræsentant for bekæmpelsen af intolerance og diskrimination af muslimer for formandskabet i OSCE.Han besøgte som bekendt Danmark under Muhammed-krisen, hvor han rejste rundt og besøgte diverse ngoér, for at kunne udarbejde en rapport om de danske muslimers samfundsposition.

Han besøgte dog ikke Den Danske Forening, hvor O.Ohrun, kunne ha´fået en hel del oplysninger, om islam, - og muslimernes negative påvirkning på den danske samfundsudvikling de seneste 30-35 år.

O.Ohron er stækt utilfreds, og lægger ikke fingrene imellem i hans konklusioner, om danske muslimers juridiske, økonomiske og kulturelle stilling.

Ifølge ambassadøren, udsættes danske muslimer for begrænsninger, der er "ude af proporitioner", for en retsbeskyttelse, der ikke lever op til til racismekonventionerne, og for et stadigt mere forhærdet klima af intolerance.

Ministeriet Fogh Rasmussen, har udfærdiget et 21 siders modsvar til OSCE´s kritik.

I svaret afviser regeringen, at det kan måles, om den offentlige mening om muslimer er blevet hårdere, og skriver,at den " råber op og handler imod antidemokratiske og diskriminerende adfærd fra alle sider"

I Den Danske Forening forstår vi ikke, at OSCE-ambassadøren kan overse alle de kniv-overfald, æresdrab, ambassade-afbrændinger,kæmpe-bevillinger i milliard-størelsen igennem 35. år o.m.a, som er en del af "frugten af den islamiske indvandring til Danmark.

Vi vil forbeholde os ret til fremdeles at udøve benhård kritik af følgerne af den islamiske indvandring til Danmark. Vi vil hævde retten til at arbejde for repatriering af de i Danmark  tilkomne muslimer.Danmark er ikke et indvandringsland!!!

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810