05.04.2007

Virkelighedens Sverige!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

God tone kan ikke afskaffe virkeligheden

I broderlandet Sverige, er det god tone at ha´den mening, at multietniseringen af Sverige er en nødvendighed, - og et stort plus for det svenske 'Folkehjem`.

Det er der delte meninger om. Men virkligheden. Den er der ikke nogen der kan snyde.

Virkelighedens Sverige i 2007, er den, at efterretningstjenesten Säpo, samarbejder med kommunale boligselskaber og andre offentlige instanser, idet man frygter for terroranslag som i London 2005 og i Madrid 2004,hvor andengenerationsindvandrere, der levde et normalt liv, stod bag drab og lemlæstelse af mange civile.

Säpo, arbejder naturligvis, som enhver efterretningstjeneste.

Her er man ikke meget for nærgående spørgsmål, - det siger sig selv!!!

Men det svenske Miljøparti, er ikke tilfreds, og kræver nu at alle partier i Rigsdagen får indblik i politiets nye initiativ.

Mehmet Kaplan fra Miljøpartiet frygter, at uskyldige kan komme i klemme, alene fordi de er muslimer, og han mener, at boligselskaberne har kompetence til at håndtere informationer fra Säpo.

Men der er noget Mehmet Kaplan ikke har forstået,-  og det er, at evt. terror-anslag i Europa, bliver planlagt, - og udført, af islamiske celler, der ofte bor i store boligbebyggelser i de større europæiske byer.

Derfor, hjemsøger efterretningstjenesterne naturligvis disse bebyggelser, - også i Sverige.

Säpos informationsdirektør, Anders Thornberg, siger som forsvar, at folk skal vide,"at der findes personer i Sverige, som kan være ved at forberede et terrorangreb. Tænk om et boligselskab skulle opdage, at der indrettet en bombefabrik i kælderen. Så tror jeg, at alle, som bor i området og det omliggende samfund, vil have, at politiet opklarer det."

Ja, Anders Thornberg er en ansvarlig efterretningsmand.Han gør hvad han formår, for at sikre fred og ro i Sverige.

Men i Rigsdagen i Stockholm, der sidder der nogle politikere, der finder det mere vigtigt at pleje den humanistiske profil, end at tage vare på det samfund og fædreland, de er valgt til at forvalte.

 

 

Kilde: 24 timer Mandag den 2. april 2007.

         Maria. Cuculiza.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810