29.03.2007

Pandoras Æske!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Fred for enhver pris?

Den kultureradikale franske avis Le Monde beskæftiger sig i en leder med problemerne omkring den store muslimske indvandring i Frankrig.

At der er uoverstigelige problemer med netop denne indvandring, står klart for alle.

Det må derfor undre, at Le Monde forsøger at neddysse den konkrete virkelighed i dagens Frankrig.

Virkeligheden er jo, at et stort antal franske storbyer, Paris, Lyon, Marseille, Bordeaux, o.m.a. steder, idag er destabilliseret i kraft af en vanvittig indvandring til Frankrig de seneste 45-50 år.

I lederen advarer Le Mondes lederskribent imod at åbne Pandoras Æske. og skriver følgende:

"Den seneste tid har budt på flere eksempler på brutal optræden fra politiets side over for indvandrere.

Disse to episoder siger meget om det klima af maglende forståelse, mistro og spænding, som er opstået mellem politiet og en del af befolkningen.

Et klart skadeligt klima, hvor den `fasthed´, som Nicolas Sarkozy (præsidentkandiadat, red.) har krævet i sine fire år som indenrigsminister, oftere og oftere opfattes som oprørende brutalitet.

Enhver mindes, hvordan præsidentvalgkampen i 2002 for en stor del handlede om temaet usikkerhed og udnyttelsen af nogel forskellige urovækkende begivenheder.

Enhver kan idag huske, hvordan Jacques Chirac ved bevidst at åbne denne Pandoras Æske gik hen og skaffede Front National  flere stemmer.

Enhver vil altså kunne forstå, at det er farligt på den måde at spille angsten, hvis man ikke vil blive en ildpåsættende brandmand."

Le Mondes, leder, er jo blot historien om "fred for enhver pris". Der er ingen problemer i forstæderne i de franske storbyer, -selvom virkeligheden er den, at en ny opstand plus 25-30 procent, vil kræve militær undsætning for at skabe ro og orden Frankrig.

 

Så langt er man ude i det franske samfund idag.

Den store nation, hvor Forfatningen skulle samle nationen. Nu har man fået en ikke sekulær dimension  ind i Frankrig, - nemlig Islam.

Der ikke ønsker at blive en del af Forfatningens samlende værdi.

Det eneste parti, der tager dette problem alvorligt, er - Front National.

 

Om Pandoras Æske, fortæller legenden, at Pandora fik æsken som medgift af guderne. Af ren nysgerrighed åbnede hun den, og alverdens sygdomme og ulykker fløj ud over verden.Epimeithos, Pandoras mand, har besluttet sig for at bruge æskens magt til at ændre verdenshistorien og skabe et Utopia.Men han  har svært ved at se konsekvenserne af sine egne handlinger, og resultatet bliver katastrofalt.

Dette er Frankrigs situation idag. Alle er klar over den uholdbare situation, - men ingen tør gøre noget ved problemet. Det er Islam´s  tilstedeværlese i Frankrig. Dette burde være hovedproblemet i præsidentvalg-kampen!!!

 

Kilde.dato: torsdag den 29. marts 2007

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810