28.03.2007

Spørgsmål til Pia Christmas Møller om

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Safia Aoude, Hizbollah og De Konservative

Den 21. marts skriver Nyhedsavisen om den konservative lokalpolitiker Safia Aoude, der udover sin politiske post som bestyrelsesmedlem i 1. kreds Østerbro har en post som talsmand for foreningen Islamic Student Organization. Dernæst underviser hun i historie og samfundsfag på den arabiske friskole DIA.

Hun er samtidig medlem af Muslimer i Dialog.

Men Safia Aoude, får også tid til at skrive til sin hjemmeside, hvor hun bl.a har lavet fotomanipuleret billede af to hæderlige akademikere, historikeren Lars Hedegaard og Helle Merethe Brix, med et hagekors og et portræt af propagandaminister for nazisterne Joseph Goebbels i baggrunden.

Den hollandske islamkritiker Ayaan Hiris Ali er også med på det manipulerede foto, her er hun fremstillet med sløret øjne, der giver indtryk af et spøgelse.Helle Merethe Brix får desuden prædikatet ' lesbisk skribent'.

Til Nyhedsavisen siger S.Aoude, at hun ikke beskylder personerne for at være nazister, men siger,

"De er nationalsocialister, og de spreder nationalsocialistiske tanker, hvor de kan komme til det."

På et spørgsmål fra journalist Leny Malacinski "Hvad er forskellen på nazister og nationalsocialister?

Safia Aoude:

"Ja, det ved jeg ikke. Nationalsocialister er socialistiske i tankegangen om, at folk skal være ens og at minoriteter skal gøre, som majoriteten siger. De er nationalistiske på den måde, at det handler om Danmark for enhver pris, og så skal alle andre mennesker trækkes igennem sølet."

I farten beskylder Safia Aoude også Dansk Folkeparti for at være nationalsocialister.

Den 27. marts har Nyhedsavisen en opfølgning af sagen.

Her kan læses, at Safia Aoude i et ti år gammelt interview fortæller om studieture til den væbnede Hizbollah-bevægelse i Libanon og regimet i Libyen.

I et andet interview fra 1997 i Berlingske Tidende fortæller S.Aoude, at hun modtog militærtræning i udlandet, efter hun blev ekskluderet af Hjemmeværnet.

Efter perioden i Hjemmeværnet, tilbød S. Aoude at formidle kontakten til danske arabere, der ikke kunne optages i det danske forsvar.

Til interviewet siger hun følgende:

"(...) jeg vil da gerne sige til andre udlændinge eller indvandrere, som føler, at de har behov for en militær-uddannelse, men ikke kan få den i Danmark, fordi de bliver opfatettet som en sikkerhedsrisiko, at der findes flere lande i den arabiske verden, hvor det er muligt at få en militæruddannelse.

Hvis bare man er araber, behøver man ikke have statsborgerskab. Vi vil meget gerne hjælpe med at formidle kontakten."

Alt dette, er blevet for meget for den konservative politiker Pia Christmas Møller, der udtaler følgende om sagen:

"Mange af Hizbollah´s aktiviteter er i lodret konflikt med De Konservatives opfattelse af, hvordan man klarer uenigheder. Det skal ske med argumenter, ikke med vold."

Heri er Den Danske Forening ganske enig med Pia Christmas Møller.

Sprøgsmålet er blot, hvad vil P.C.M. gøre den dag, der er så mange personer fra den islamiske kulturkreds i Danmark, at de er istand til at ignorere gældende lov i landet.?

 

 

Kilde: Nyhedavisen den 21. og 27. marts 2007.

         Leny Malacinski

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810