18.03.2007

Storbritannien og den islamiske femtekolonne

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Friheden ved at blive sat over styr

Hvis man ønsker at være orienteret om den islamiske udvikling i Europa, kan det anbefales at læse Morgenavisen Jyllands-Postens Kulturweekend.

Her er der løbende beretninger om, hvad der foregår, og hvad der tænkes i de islamiske samfund rundt om i de store europæiske byer.

Fredag den 16. marts, har JP`s Pernille Ammitzbøll et stort interview med den 40-årige Anjem Choudary, der kalder sig selv dommer i Sharia-retten.

Anjem Choudary, er aktiv i miljøet omkring den kendte Omar Bakri Mohammed, der idag befinder sig i Libanon.

Han var med til at etablere den engelske del af Hizb-ut-Tahrir, men gik sine egne veje i 1996, og oprettede organisationen al-Muhajiroun, hvilket gav ham tilnavnet Ayatollahen fra Tottenham.Efter 11. september priste han Osama bin Laden terrorangrebet.

Til Pernille Ammitzbøll siger Anjem Choudary følgende om Storbritannien:

"Dette er en politistat, hvor vi bliver dæmoniseret som andenklassesborgere, vi bliver stemplet som skyldige, til andet er bevist. Jeg ser det som en ære at tilhøre en minoritet."

Anjem Choudary, mener den kulturelle kamp er den vigtigste, og taler om clash of cultures i stedet for clash of civilizations. Hertil siger han.

"Viljen til at kæmpe og besætte er drevet af politisk og ideologisk motivation baseret på en særlig identitet, på værdier og moral.Som jeg ser det, taber USA og Storbritannien denne ideologiske kamp i øjeblikket, mens flere muslimer vågner."

A. Choudary, ønsker ikke at deltage i det politiske liv, eks.vis ved at stille op til parlamentet og derved ændre samfundet via lovforslag.

Han er en fundamentalistisk muslim, der ikke tror på begrebet demokrati.Hertil siger siger han følgende:

"Vi tror ikke på at dele magten. Profeten gik aldrig på kompromis. Vi tror, Allah er den eneste lovgiver. Når folk stemmer, påtager de sig en rettighed, som kun Gud har, og derfor kan jeg ikke stemme."

Om den aktuelle situation i Storbritannien, og særdeles i London, er Anjem Choudary meget klar i sine forudsigelser. Han er overbevist om, at der snart kommer åbne konfrontationer mellem muslimer og det britiske samfund.

Til denne dystre vurdering siger A. Choudary følgende:

"Der er så meget had nu, at hvis der kommer et nyt angreb i London, så vil kampe bryde ud i gaderne. Der er en gruppe, regeringen og ekstremisterne, der hader muslimer. Men der er en anden gruppe, den apolitiske, deres hjerter og hjerner kan vi bearbejde og vinde, men bliver vi angrebet, vil vi forsvare os. Vi vender ikke den anden kind til.

Vi taler om en kasse dynamit, og den britiske regering sidder med tændstikkerne og kan bestemme, om den skal eksplodere eller ej.

Trækker de deres tropper hjem fra Irak og ændrer de nye love mod muslimer, kan gadekampene måske standses."

Her ser man en islamisk femtekolonne, der er istand til at påvirke en gammel europæisk stormagts udenrigspolitik.

Der er vejen til en ufri fremtid for Storbritannien. Man kan stille spørgsmålet, - hvornår kommer turen til Danmark.

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, fredag den 16. marts 2007.

         Kulturweekend. Pernille Ammitzbøll.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810