02.03.2007

En god dom.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Frø af ugræs er føget over hegnet - fra Albanien. Selvfølgelig havde Serbien lov til at forsvare sig!!!

 

 Den Internationale Domstol i Haag, har med sin frifindelse af staten Serbien for anklagen om folkemord, truffet en retfærdig afgørelse.

 Store dele af den vestlige presse,- og endnu flere vestlige parlamentarikere, har i mange år tilladt sig at støtte de oprørske albanere i den serbiske provins Kosovo, der uden overdrivelse kan kaldes ur-serbisk område.

 Men Kosovo, er et godt eksempel på, hvordan et nationalt kristent område for serbere, i løbet af små hundrede år, bliver overrendt af indtrængende muslimske albanere. Her er årsagen til den lange strid imellem de to befolkningsgrupper.

 Tal-majestæten (albanerne) tager magten og ønsker løsrivelse fra Serbien, med det resultat at det serbiske mindretal må leve som en tålt miniroitet i deres eget land.

I 1974-89, havde Kosova selvstyre, I 1991 bliver der etableret en illegal regering, 1992 afholdes der parlamentsvalg, som naturligvis bliver erklæret ugyldig af de serbiske myndigheder.

Fra 1998 skærpedes konflikten, og serberne under Slobodan Milosevic´s ledelse greb til våben, for at nedkæmpe den kosovo-albanske opposition med guerillastyrkerne UCK/KLA (Kosovos befrielseshær).

 I marts 1999 indledte NATO luftangreb mod en række serbiske mål i Jugoslavien.

 Dette angreb, -med dansk deltagelse,- er uden tvivl et af  Vestens helt store fejltrin i nyere tid. Serbien måtte trække det korte strå - indtil videre!!! 

Men Vesten, har pådraget sig selv et uløseligt problem,- Kosovo, er fremdeles en del af Serbien, men islamiseringsprojektet af Balkan, det fortsætter i kraft af en vestlig undertrykkelse af Serbien.

Det er historien om en kamp om jord.

Den serbiske statsmand Slobodan Milosevic, gjorde hvad han kunne, for at holde sammen på sit land, og beskytte sine landsmænd mod muslimske indtrængere i Kosovo.

Men dommen i Haag, frikender nu staten Serbien for planlagt folkemord, - det var på tide!!

 Om dette, skriver den franske avis Le Figaro  under overskriften "En god dom" følgende:

 " Serbien er som stat blevet frifundet for folkemord ved Den Internationale Domstol i Haag. Heldigvis.

Selv om den er tvetydig, fordi den trods alt betegner massakren i Screbrenica som et folkemord, så er Den Internationale Domstols afgørelse en lettelse for serberne og en årsag til indignation hos Bosniens muslimer og kroaterne.(...)

 At placere ansvaret hos den serbiske stat og den nu selvstændige stat Montenegro ville også have medført en pligt til skadeserstatning.

De serbiske og montenegrinske borgere, ville skulle have påtaget sig omkostninger (adskellige milliarder dollar), selv om flertallet af dem er parat til at vende et historisk blad for at få fuld udbytte af de muligheder, som et fredeligt Europa kan give dem.

 En kollektiv sanktion ville kun have forstærket de mest nationalistiske kræfter i Serbien og dem, som er mest imod enhver form for forsoning.

Dette er den egentlige fordel ved Den Internationale Domstols afgørelse."

 

Kilde: dato: onsdag den 28. februar 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810