23.02.2007

Spørgsmål til ”fredskonsortiet”

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Trojkaen Lykketoft, Holger K. og Helveg vil have Danmark til at give op over for terrorisme!!!

Ministeriet Fogh Rasmussens beslutning om at trække den danske styrke hjem fra Irak til august 2007, bygger –alene – på en mere stabil udvikling i det sydlige Irak.

Beslutningen er vurderet af militære eksperter, der anbefaler tilbagetrækningen.

Efterfølgende vil der blive oprettet en dansk helikopter-gruppe med medfølgende mandskab i Irak. 

Fogh Rasmussens regering, vil dertil øge antallet af soldater i Afghanistan i kampen mod den internationale terrorisme, - og hjælp til det nye demokrati i Afghanistan.

En beslutning, der placerer Danmark, som en ansvarlig nation, der tager sin del af byrderne for fred, frihed og sikkerhed.

 

Trods denne ansvarlighed, er ”fredskonsortietLykketoft, Søvndal/H.K.Nielsen,Helveg Petersen, ikke tilfreds. Danmark skal helt ud af Irak, og efter konsortiets opfattelse, burde Danmark aldrig ha’ deltaget i Koalitionen.

Det fredselskende konsortium, ønsker heller ikke nogen opgradering af tropper i Afghanistan. Her anbefaler bl.a. SF, at midlerne anvendes på genopbygning og humanitær hjælp. Man kan roligt hævde, at ”fredskonsortiet” ikke er meget for det med krudt og kugler, de vil blot ha’ fred. Hurtigt. 

Man må spørge denne forsamling, hvordan ville man bære sig ad med at fjerne et despotisk styre som det der var ved magten i Irak, før koalitionens angreb?

Hvad med al-Quada, der er øverst kommanderende i den internationale islamiske terrorisme.?

Skal de blot kunne leve i frihed og sikkerhed i Afghanistan´s bjerge, hvorfra de i deres Fører-hule  kan planlægge og træne terrorister, hvis mål er den demokratiske del af verden, herunder Danmark?

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810