19.09.2022

Birkerød Hovedgade

Forfatter:

Et læserbrev, som Birkerød Avis ikke ville/turde bringe

Debat.

Forleden spadserede jeg en tur fra stationen forbi biblioteket igennem lunden til hovedgaden. Den første oplevelse jeg havde var at høre at 2 af vore ældre borgere, 77 og 82 år, var blevet rullet ved Danske Banks pengeautomat af en ikke etnisk dansker, der havde truet dem med en kniv. De 2 var blevet rigtig bange. Røveren var kommet bagpå manden og truet ham til at udlevere penge, men manden havde vovet at bede om at se kniven, og det havde fået røveren til at flygte. Men senere fandt han SAMME STED et lettere offer: en ældre kvinde. Hun udleverede pengene til ham. (Vi har ingen banker i Birkerød, så vi har kun 2 pengeautomater, den ene helt udsat). Røveren er vist ikke blevet fanget. Disse 2 røverier fandt sted ved højlysdag. Tør man hæve penge der?

Længere nede ad hovedgaden mødte jeg en kammerat, som efter et besøg med familien var blevet fulgt hjem af dem; de ville ikke lade ham gå alene! Jeg fortsatte til "politi parken", hvor der ofte flyder med gas patroner, snusdåser, og brunt pulver (formentlig ryge heroin), kondomer, kyllingeskrog mm i weekenden.

Jeg gik forbi parkeringspladsen, og der holdt kæmpe store biler, mercedes, porcher, mm. Jeg så unge etniske danske piger hoppe rundt inde i bilerne og sikkert søge efter prinsen på den hvide hest. Til jer piger vil jeg fra mit hjerte bare sige at prinsen kører stadig i Lada og ikke i lejede biler betalt med narko penge!

Jeg var forbi Møllevangen og så en stor Mercedes holde der. Jeg kikkede ind og jeg oplevede en ikke etnisk-dansk mand sidde ved rattet med en ung etnisk-dansk pige på bagsædet. Hun sad og tørrede panden på sin araber. Man mindes de pakistanske alfonser i England, som solgte unge engelske piger til andre muslimske mænd i flere årtier, fordi politiet ikke turde røre ved gerningsmændene. Får man gjort pigerne til narkomaner, er det en let sag at sælge dem.

Gad vide hvor mange video optagelser, araberen på Møllevangen har!

Med venlig hilsen

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810